Se foto: ”Gift ved første blik”-par gift igen - i Las Vegas

(Foto: DR/Jakob Mydtskov

De havde aldrig mødt hinanden og anede intet om hinanden. Alligevel endte Line og Michael med at sige ja til hinanden sidste efterår i DRs seersucces ”Gift ved første blik”.

Nysgerrige danskere var derfor med både på parrets store dag, på den romantiske bryllupsrejse – og da parret efterfølgende skulle finde hverdagen og lære hinanden at kende på godt og ondt.

Line og Michael fandt hurtigt melodien – og der opstod hurtigt sød musik.

Og i dag – her et år efter – har de tunge par endnu engang erklæret deres kærlighed til hinanden.

De er nemlig blevet gift igen – denne gang dog i Las Vegas.

- When in Vegas #gvfb #vietafElvis #masserafkærlighed #lovemetender #vivalasvegas #hvorforikke #roadtrip #dennegangbestemmerviselv #ingenfilmeros, skriver Line som kommentar til et billede, hun har lagt på sin Instagram-profil.

Billedet viser parret på deres anden store dag – nemlig deres anden bryllupsdag.

Efter programmet sluttede i efteråret, flyttede Line og Michael sammen – inden at de sammen drog ud på et af de helt store eventyr. Michael havde nemlig fået arbejde som regnskabschef i New York, og parret skiftede derfor Danmark ud med USA i foråret.

Og det ser altså ud til, at kærligheden stadig er stor hos det unge par.

Da DRs parforholds-eksperter parrede Line og Michael i efteråret 2015, gav de følgende begrundelse for, hvorfor parrene var et godt match:

”Line og Michael er et godt match, fordi de spejler hinandens familieværdier. De ønsker børn på samme tid, og de har samme drømme i forhold til, hvad en familie skal bestå af. Deres kommunikationsstil er den samme, og de har tilmed det samme værdigrundlag, fortæller eksperterne. De vil forhåbentligt hurtigt blive fortrolige og se hinandens sårbarhed og styrker.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close