Nyheder27. september 2016

Skilt i programmet, men: Nu er Lene fra 'Gift ved første blik' gravid

TV-ægteskabet var en fiasko, men så mødte Lene lykken
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lene-poul-kopi.jpg
 Foto: Snowman Production/DR1)

Det gik slet ikke for Lene Kristine Konrad og Poul Bjørnlund-Larsen, da de to i 2015 blev gift i tredje sæson af DR-programmet 'Gift ved første blik'.

Inden da mente eksperterne ellers, at de var det 'perfekte match'.
Lene var 29 år, havde været single i 2,5 år, bor i København V og arbejder som AC-studievejleder. Poul var 31 år, havde været single i 1 år, bor i København V og arbejder som portugisisktalende supporter.
Ikke nok med at parret boede i samme område, de delte også samme politiske overbevisning, de havde stort set tilsvarende IQ, de havde samme ønsker og drømme for fremtiden (for eksempel i forhold til børn og familie). Deres personligheder matchede hinanden godt, da de begge er følsomme. Lene er den mere flyvske type, hvorimod Poul er den mere jordnære – disse ting ville i sidste ende kunne binde parret mere sammen, mente eksperterne. Men sådan gik det langt fra.
Til selve brylluppet grinede og pjattede de to sammen, men da hverdagen kom, meldte problemerne sig hos parret. De havde blandt andet havde problemer med at finde en fælles måde at kommunikere på og var i flere omgange til krisemøde hos en psykolog for at få løst deres krise. En gave fra Lene til Poul, der skulle resultere i en god fælles oplevelse, faldt helt galt ud. Lene havde givet Poul en billet til Roskilde Festivalen, men turen var slet ingen succes for det nygifte par – de så nemlig slet ikke hinanden under festivalen. Og dét forvirrede Lene, der ellers havde tilbudt Poul, at han sammen med sine venner kunne have boet tæt på Lene på festivalen. I stedet valgte Poul at sove langt væk fra Lene. Under parrets krise var der flere forløb, hvor de ikke talte sammen i dagevis. Og inden de fem ugers TV-optagelser var slut, havde Lene smidt vielsesringen og betegnet Poul som 'en stor skuffelse'. Poul ville så alligevel give det en chance, men det endte med skilsmisse mellem de to. Men nu har Lene fundet lykken med en anden mand og er blevet gravid, skriver realityportalen.dk.
Inden programmet blev sendt i 2015 kontaktede en fyr hende. - Han hedder Tobias, og det var klart for mig fra første date, at han er manden i mit liv. Han er et helt igennem fantastisk og dejligt menneske. Han hjælper mig med at være mig selv, og jeg tror ikke, han synes, at jeg skal lave noget om på mig selv. Omkring juletid bliver vi forældre til en lille dreng, og vi er meget, meget glade og spændte. Tobias er også virkelig flot, så jeg håber, at vores børn kommer til at ligne ham, siger Lene til realityportalen.dk. DR har besluttet at lave en fjerde omgang af 'Gift ved første blik' og søgte tidligere på året deltagere til programmet.

Sponsoreret indhold