Nyheder18. marts 2016

Nu har ”Gift ved første blik”-Jeanette fundet kærligheden

Jeanette lod sig gifte ved første blik for rullende kameraer i 2014. Eksperimentet mislykkedes, og Jeanette blev skilt. Nu har hun dog fundet kærligheden igen – helt uden hjælp fra DRs eksperter
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jeanette_og_lars.jpg
 (Foto: Framegrab/Snowman)

Hun havde håbet at finde den eneste ene, og i 2014 meldte Jeanette fra Silkeborg sig derfor til DR-eksperimentet ”Gift ved første blik”.

Her blev hun gift med Lars – vel at mærke uden nogensinde at have mødt ham før. Kameraerne var med både på parrets store dag, på bryllupsrejsen, og da de skulle forsøge at få en hverdag til at fungere.

Men selv om alt tegnede lovende, og parret tilsyneladende kom godt ud af det med hinanden, mislykkedes eksperimentet.

Lars nærede nemlig ikke de samme følelser for Jeanette, som hun gjorde for ham. Lars valgte at flytte ud af Jeanettes hus i Silkeborg – og han ønskede ikke at forblive gift, da eksperimentet sluttede seks uger senere.

I dag har Jeanette så fundet kærligheden – helt uden hjælp fra DRs kærlighedseksperter.

https://imgix.seoghoer.dk/jeanette_og_lars_1.jpg
 (Foto: Framegrab/Snowman)

Jeanette og Lars i "Gift ved første blik". Foto: Framegrab/Snowman

Det fortæller Jeanette til Ude & Hjemme:

– Jeg er faktisk der lige nu, hvor jeg ønskede at være, da jeg meldte mig til programmet. Man kan sige, at jeg fik det, jeg ville, bare med lidt forsinkelse, siger Jeanette, der har været sammen med sin nye fyr i omkring et halvt år.

Nu er hun så i gang med at pakke flyttekasser – parret flytter nemlig sammen.

Jeanette og Lars medvirkede i ”Gift ved første blik”, da programmet blev sendt i 2014. I begyndelsen virkede det til, at parret kom godt ud af det med hinanden, de kyssede og krammede meget under deres romantiske bryllupsrejse til Venedig.

Men da hverdagen kom, begyndte problemerne at melde sig. Lars tog sin vielsesring af, og han valgte senere at flytte ud af Jeanettes hus i Silkeborg. Han proklamerede, at han ikke nærede de samme følelser for Jeanette, og da programmet sluttede, ønskede han ikke at fortsætte med at være gift.

Parret lod sig derfor skille, da eksperimentet sluttede efter seks uger.

Sponsoreret indhold