'Gift ved første blik'-par ramt af tragedie: Har mistet ufødt barn

Det amerikanske par Jamie Otis og Dough Hehner, der mødte hinanden i eksperiment-programmet ’Gift ved første blik’ er i sorg, efter at de har mistet deres ufødte barn

Det amerikanske par Jamie Otis og Dough Hehner, der mødte hinanden i eksperiment-programmet ’Gift ved første blik’ er i sorg, efter at de har mistet deres ufødte barn

Foto: All Over

De sagde ”ja” til blive gift, selv om de aldrig haft mødt eller set hinanden før. De sagde ”ja” til at leve i med- eller modgang.

Og nu gennemlever det amerikanske par Jamie Otis og Dough Hehner deres livs værste mareridt. Parret, der mødte hinanden i eksperiment-programmet ’Gift ved første blik’, har nemlig mistet deres ufødte barn.

Det skriver Jamie Otis i et blogindlæg, hun har valgt at kalde ”Losing baby Hehner”.

- Mit hjerte er så tungt. Ingen ord kan beskrive den smerte og sorg, som vi føler over at have mistet vores baby Hefner.

Parret mødte hinanden i TV-programmet ’Married at first sight’ (den amerikanske udgave af ’Gift ved første blik’, red.) i 2014 – og selv om parret ikke kendte hinanden, blomstrede kærligheden mellem dem.

I begyndelsen af juli annoncerede det forelskede par på amerikansk morgen-TV, at to snart ville blive til tre. Jamie Otis var nemlig gravid og sat til at nedkomme i december.

Men kort tid efter var der en chokerende besked til parret under et lægebesøg. Jamie Otis havde i flere uger blødt, men hver gang havde hun fået at vide, at der ikke var problemer med graviditeten, og at den lille så ud til at have det fint.

Derfor kom det også som et stort chok, da lægerne kom med den hjerteknusende besked, fortæller Jamie Otis på sin blog.

- Jeg var bogstaveligt talt på Facebook for at planlægge vores 'afsløring af kønnet'-fest. Indtil lægen sagde: 'Det ser meget skidt ud, og der er intet, I kan gøre. Du har meget lidt fostervand til bayen', skriver Jamie Otis på sin blog og tilføjer:

- Bed for Doug, mig og vores familie. Og endnu vigtigere: bed for vores lille baby Hehner. Jeg ved, at han er oppe i himlen, og jeg er sikker på, han hopper rundt på skyer. Men egoistisk set ville jeg ønske, at hanstadig hoppede rundt i min mave. Jeg vil aldrig komme til at se denne engel på Jorden. Han blev givet til os så nådigt af Gud, og derefter tog Gud ham hjem alt for tidligt. Mit hjerte gør så ondt At miste vores baby har været den mest forfærdelige oplevelse. Jeg ønsker, at ingen nogensinde skal opleve noget lignende, skriver den sørgende mor på sin blog

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close