Kendte13. februar 2017

Krise i ”Gift ved første blik”: Manden sked for åben dør

Der er ubrudt en ret så ”lortet” krise i den australske udgave af ”Gift ved første blik”. Parrene i programmet er flyttet sammen – og her tog en af de nygifte mænd sig friheden og lavede pølser, mens konen kiggede på. Pølsen faldt ikke i god jord hos den nybagte brud, skal vi hilse og sige
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/gift_1.jpg

De havde aldrig mødt hinanden og anede intet om hinanden.

Alligevel tog de imod udfordringen og lod sig ”gifte ved første blik”. Herhjemme er en ny sæson af det populære program ”Gift ved første blik” netop gået i gang – og programmet er altså også godt i gang i andre lande.

De nygifte par i den australske udgave – ”Married At First Sight” – har således været gift lidt længere end herhjemme, og de spændte par er nu flyttet ind til hinanden.

Og det kan jo som bekendt give en del problemer og udfordringer – særligt når man bogstavelig talt intet kender til hinanden.

I det seneste program ”downunder” er der da også opstået alvorlige problemer hos det australske par Michelle og Jesse. Det skriver det australske medie News.

Årsagen er, at Jesse har lavet en lort.

Og ja… vi kan godt blive enige i, om det er ganske normalt. Men måden, som Jesse afleverede ”nummer to”, har altså gjort hans nye hustru ganske beklemt og utilpas.

Jesse valgte nemlig ikke taktikken med at tage ”langt bad, mens han hørte høj musik”. Han sørgede heller ikke for at få opgaven løst, mens Michelle var på arbejde.

Nej… i stedet valgte han at lave pølser, mens Michelle føntørrede hår ude på SAMME badeværelse. Ad. Som i AD AD!

Michelle blev – naturligvis og ganske forståelig – noget chokeret over sin nye mands afføring. Efter den ildelugtende episode måtte hun søge råd hos sin søster, hvor hun genfortalte mareridtet:

- I morges havde jeg travlt med at gøre mig klar til morgenmaden. Så valser Jesse ind, trækker sine bukser ned og sætter sig til rette på sædet.

- Nummer to! Han satte sig ned, fortæller en chokeret Michelle ifølge det australske medie News.

- Jeg følte, at Jesse overskred grænsen en smule. At lave nummer to lige foran mig. Nogle ting sker bedst bag lukkede døre – bogstavelig talt. Luk døren, når du skider. Og efterlad mig uden for!, siger Michelle videre.

Michelle har tidligere fortalt, at hun har kæmpet lidt med forholdet til Jesse. Hun har nemlig ikke følt sig seksuel tiltrukket. Denne episode har formentlig gjort tingene værre.

Den danske udgave af det populære program sendes tirsdag klokken 20.45 på DR1.

Herunder kan du se de danske deltagere:

Deltagerne i Gift ved første blik - 2017

Sponsoreret indhold