"Gift ved første blik"-Christian: Kæresten fik kolde fødder

Christian fra \

Christian fra "Gift ved første blik".

Foto: Dan Mariegaard

Den 30-årige ”Gift ved første blik”-deltager Christian meldte sig for at finde den eneste ene efter et forlist forhold, hvor han droppede job og bopæl i Norge for at være sammen med hende. 

Christian er lige præcis lige så smilende og positiv, som han fremstår i programmet ”Gift ved første blik”, hvor han og Mette blev gift uden nogensinde tidligere at have mødt hinanden.

Og selv om Christian ikke må afsløre, hvad status på ægteskabet er nu, byder han alligevel SE og HØR velkommen i lejligheden i Søborg til en snak om parforhold og kærlighed.

- Jeg havde en dansk kæreste, da jeg flyttede til Norge, og vi havde et langdistanceforhold. Der var rigtig meget logistisk, og det var også det, der var med til, at det gik i stykker, siger Christian, der er uddannet civilingeniør fra DTU. 

Og Christian kunne mærke at forholdet var i fare, så han tog en drastisk beslutning. 

-Jeg kunne mærke, at det ville gå i stykker, så jeg sagde mit job op for at flytte sammen med hende. Jeg ville hende gerne og var ved at arrangere en lejlighed i København, da hun fik kolde fødder, fortæller han ærligt.

Heldigvis er Christian ikke så nem at slå ud af kurs, så da han en dag så, at de søgte nye deltagere til ”Gift ved første blik”, slog han til, for hans fremtid må meget gerne indeholde familie og børn. 

Se ”Gift ved første blik” på tirsdag klokken 20.45 på DR1. Og læs hele det store interview med Christian i denne uges SE og HØR. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close