Nyheder1. marts 2017

”Gift ved første blik”-Nicolas: I fik ikke hele historien

I tirsdagens afsnit af ”Gift ved første blik” fulgte man parrene på deres bryllupsrejse. For Nicolas Feer og Camilla Ellekilde Høj endte bryllupsrejsen med en noget akavet situation – og seerne fik dét indtryk, at særligt Nicolas ikke havde været i det bedste eller mest selskabelige humør. Men seeren fik ikke fortalt hele historien, fortæller han nu
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/142919147.jpg
 (Foto: Agnete Schlichtkrull/DR1)

Der ventede nye oplevelser for ”Gift ved første blik”-parrene tirsdag aften. Her skulle de nygifte par lære hinanden endnu bedre at kende på bryllupsrejsen – og det blev en intens oplevelse for alle.

For Nicolas Feer og Camilla Ellekilde Høj, der tilbragte bryllupsrejsen i Amsterdam, endte bryllupsrejsen med en noget akavet situation.

Efter at parret havde brugt tid på at finde en bar, var stemningen pludselig trykket, og dagen derpå fortalte Camilla da også til kameraet, at hendes nye ægtemand ikke havde været i det bedste humør:

- Jeg oplevede, at Nicolas blev utilpas, blev i dårligt humør. Det var en rigtig øv afslutning, for det endte med, at vi tog hjem og nærmest ikke snakkede sammen resten af aftenen, fortalte Camilla i programmet tirsdag aften.

Til BT fortæller Nicolas nu, at hele situationen bundede i, at han havde brug for ro og tid til at bearbejde alle oplevelserne alene.

Og så tilføjer han, at seeren ikke fik fortalt hele historien om deres bryllupsrejse.

For selv om det tirsdag aften måske virkede til, at bryllupsrejsen endte lidt som en fiasko, så var der faktisk flere gode dage end dårlige.

https://imgix.seoghoer.dk/142922962.jpg
 (Foto: Agnete Schlichtkrull/DR1)

(Foto: Agnete Schlichtkrull/DR1)

- Vi ankommer til Amsterdam onsdag og tager hjem søndag, og vi har to aftener, der ikke går så godt og tre aftener, der faktisk går rigtig godt, men de er ikke kommet med. Så det er ikke sådan, at det er helt forfærdeligt, selvom jeg godt kan forstå, hvis folk har det indtryk. Men der var faktisk masser gode snakke og sjove øjeblikke. Det kommer også igennem i vores morgenhilsner, synes jeg. Vi har nemmere ved det, når vi bare er os selv, siger Nicolas til BT og tilføjer, at han og Camilla godt havde på fornemmelsen, at produktionsholdet ville bruge episoden fra baren i selve programmet:

- Det er helt sikkert det negative, der fokuseres på. Vi snakkede om det, da vi kom hjem efter at have spist hummer den ene aften, og Camilla havde en ret negativ reaktion på den, og det var en akavet aften. Vi snakkede om, at hold da op, hvor bliver det mærkeligt at se for folk derhjemme, men det var meget mere afslappet, end det virker i afsnittene, siger Nicolas til BT.

Du kan se billeder af parrene i denne sæson i galleriet herunder:

Deltagerne i Gift ved første blik - 2017

Sponsoreret indhold