Nyheder28. januar 2017

Mikkel Beha i tårer: Faren hyldet

Der var ikke et øje tørt, da Troels Kløvedal modtog TV-branchens ærespris "Otto"-prisen. Den sygdomsramte Troels Kløvedal havde selv skrevet talen, der blev læst højt ved prisuddelingen.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tvprisen42.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Det var næsten ikke til at bære, at Troels Kløvedal selv havde skrevet takketalen, der blev læst højt af hans bror Bjørn. Troels Kløvedal fik lørdag aften tildelt TV-branchens ærespris med navnet "Otto" opkaldt efter Otto Leisner.

Troels Kløvedal er uhelbredelig syg af als, og det var grunden til, at han ikke selv var til stede til at modtage prisen. Der var dog massiv opbaknin fra hans familie, sønnen Mikkel Beha havde konen og to af sine sønner med til TV-festen.

Det var Troels' lillebror Bjørn, der grådkvalt læste den personlige tale højt, og det var mere end Mikkel Beha kunne klare. Mens hele salen stod op og hyldede Troels Kløvedal, trillede tårerne ned af Mikkels kinder, imens han stolt lyttede til sin faders ord.

Den garvede filmmand sluttede sin tale af med et "Farvel og tak fra Kaptajnen", hvilket også er et sidste tak for den dødeligt syge TV-personlighed.

Troels Kløvedal startede det jordomsejlingseventyr, som Mikkel Beha har videreført med sine sønner og sin kone i programmet "Kurs mod fjerne kyster".

Selvsamme program er nomineret til en del forskellige TV-priser, men den største pris er altså gået til Troels Kløvedal.

Se alle gæsterne til årets TV-prisuddeling i galleriet herunder:

TV-Prisen 2017

Sponsoreret indhold