Nyheder6. januar 2017

Mikkel Beha: Derfor er kernefamilien så vigtig

Mikkel Beha havde en voldsomt turbulent barndom – en barndom han bestemt ikke ønskede at give videre til sine egne børn.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mikkel-beha.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Juleaften stod i kernefamiliens tegn, da Mikkel Beha og resten af besætningen drønede rundt om juletræet hånd i hånd hjemme på den firlængede gård hos Troels Kløvedal på Djursland.

Den yngste generation Beha har dermed fået en noget anden start på livet end den 50-årige TV-vært, hvis barndom rimede mere på kaos end kernefamilie.

For selv om Mikkel Beha slægter sin opdagelsesrejsende far umådeligt meget på, er der ét punkt, hvor han er gået stik imod sine forældres valg af familieform.

Mens far Troels har fem børn med fire forskellige kvinder og mor Marianne tre børn med tre forskellige fædre, er den populære TV-vært sejlet imod vinden og har fået alle sine tre sønner med sin seks år ældre kone, Marian.

– Der var selvfølgelig meget kaos og flytten rundt i min barndom. Det kan have skabt et behov for en familiemæssig base, har TV-værten tidligere sagt til SE og HØR.

Mikkel Beha, der har gået i 11 forskellige folkeskoler, og som barn var ferm til at pakke børneværelset ned i flyttekasser, fandt kærligheden i fru Marian allerede som 20-årig.

Kort efter stiftede de deres egen familie, da de blev forældre til deres ældste søn Emil. Senere fulgte Theis og Alfred, og i mere end 20 år havde den lille familie sin faste base i et hus i en haveforening i Sydhavnen.

Sidste år kunne Mikkel og Marian fejre kærligheden for 30. år i streg sammen med deres tre drenge ombord på Havana et sted i Stillehavet.

Læs mere om Mikkel Beha Erichsen i denne uges SE og HØR.

Sponsoreret indhold