René Holten slår fast: Er ikke kæreste med Pernille Blume længere

Det var til ”Vild med dans” for nylig, at 29-årige René Holten Poulsen afslørede, at han ikke længere kysser på Pernille.

Det var til ”Vild med dans” for nylig, at 29-årige René Holten Poulsen afslørede, at han ikke længere kysser på Pernille.

(Foto: Mikael Rieck)

Først var de kærester, så var de ikke, og så var de kærester igen.

Men nu er det endegyldigt slut mellem kajakkæmpen René Holten Poulsen og Danmarks svømmebabe nummer ét, Pernille Blume.

Det fastslår det medaljeslugende muskelbundt over for SE og HØR.

– Vi var kærester, da ”Til middag hos ...” blev lavet i marts, men vi er ikke kærester mere, slår den hakkede herre fast over for SE og HØR.

I TV3-programmet forleden omtalte René således svømmedronningen som sin kæreste, men siden er forholdet altså atter gået i vasken.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Holten og 24-årige Pernille Blume nåede at være on-/off-kærester i over to år. Måske kan der komme gang i kærligheden igen, når sporten lægges på hylden? (Foto: Thomas Laursen)

Kalenderen kostede

Powerparret stod for alvor frem som kærester under OL i Rio i 2016, hvor Blume svømmede sig til tops og fik guld, alt imens Holten padlede løs i vandet – dog uden lige så stor succes.

Og det er netop eksparrets sportsgrene, der har sat en stopper for kærligheden.

– Det fungerede bare ikke. Vi er begge to elitesportsudøvere, og ingen af os har tid nok i kalenderen, forklarer den 29-årige romaskine, som dermed igen er ledig på markedet.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close