René Holten er bidt af Blume: Vildt sværmeri til prisshow

René Holten Poulsen

René Holten Poulsen

(Foto: Thomas Laursen)

Så sent som i december kunne SE og HØR afsløre, at den 23-årige svømmesild, Pernille Blume og kajakhug René Holten Poulsen på 29 år havde genfundet de varme følelser for hinanden og kyssede i smug.

Powerparret var ellers gået fra hinanden i april sidste år, men nu lader det til, at de to igen har fundet kærlighedsmelodien.

Ved weekendens sportsgalla i BOXEN i Herning var det således tydeligt at se, at Blume og Holten stadig har et godt øje til hinanden.

Lørdag aften ankom de to side om side, men gik straks hver til sit, da de fik øje på de mange kameraer og journalister, der ventede på de mange sportsstjerners entré.

– Vi er her bare som venner, lød det fra René, da SE og HØR mødte ham – nu uden laber havfrue i farvandet.

Svømmedarlingen var endnu mere fåmælt end den muskuløse roer, da hun fik spørgsmålet om, hvordan det går med hende og René.

– Jeg svarer ikke på personlige spørgsmål i dag, sagde Pernille Blume, som dermed hverken be- eller afkræftede den genopstandne gnist.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Pernille Blume

23-årige Pernille Blume stod knivskarpt i sin udfordrende guldrobe med den laaange slids. (Foto: Thomas Laursen)

Den blev dog varmere og varmere, som showet skred frem. 

Bordplanen tilgodeså påfaldende nok det tidligere toppar, som fik plads ved borde lige ved siden af hinanden.

Og da Blume endelig var færdig med at uddele priser på scenen, blev der sendt hede blikke fra René Holten, som tålmodigt ventede på, at hun ville sætte sig.

Netop tålmodighed måtte René også væbne sig med, da showet cirka kl. 23.30 var forbi, og efterfesten så småt bragede i gang.

Pernille var nemlig pludselig undsluppet hans ellers årvågne blik.

Og så gik den vilde jagt ind.

Artiklen fortsætter under billederne ...

Pernille Blume  og René Holten POulsen

Dér er min prinsesse ... Selv om showet var godt i gang, kunne René ikke få øjnene fra gudesmukke Pernille i hendes lækre guldsag. (Foto: Thomas Laursen)

Pernille Blume  og René Holten POulsen

Da showet var slut, og lyset blev tændt, blev Pernille og René konstant i nærheden af hinanden. Kort efter forsvandt Blume så, men Holten fandt hende ti minutters tid senere – heldigvis ... (Foto: Thomas Laursen)

Febrilsk for René Holten rundt blandt feststemte sportsudøvere, journalister og politikere i BOXEN, men ak, ingen spor af Pernille.

Og så endelig – efter ti minutters desperat detektivarbejde fandt Holten endelig sin Blume siddende ved et bord i det bageste område af festen.

Her sørgede han hurtigt for, at folk flyttede sig, så han kunne sidde ved siden af den blonde svømmer.

Herpå skænkede Pernille og René ikke resten af festen et blik, men hyggesnakkede længe og kiggede hinanden dybt i øjnene.

Læs mere om "Sport 2017" i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close