Nyheder2. oktober 2018

René Holten: Hvis jeg skal ha' børn med Pernille, skal en af os stoppe på topplan

Kajakroeren René Holten bliver udfrittet om sin nu ekskæreste i 'Til middag hos'
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/rene-holten-top-02102018.jpg
 Foto: TV3

I aften er det den danske kajakroer René Holten Poulsen, der er vært i 'Til middag hos', hvor han har skuespilleren Anne Louise Hassing, komikeren Anders Fjelsted og håndboldspilleren Kristina "Mulle" Kristiansen hjemme til middag i privaten.

Og meget af samtalen drejer sig om René Holtens kærlighedsliv.

Da programmet blev optaget for cirka et halvt år siden var han igen sammen med den danske svømmedarling, Pernille Blume, selv om parret ellers i september sidste år gik fra hinanden.

SE og HØR kunne afsløre i december sidste år, at parret kyssede i smug, og da DR afholdt sportsgalla i BOXEN i Herning i januar i år, veg parret ikke meget fra hinanden.

Og i aftenens program fortæller René da også - let trykket på maven af Anne Louise Hassing og "Mulle" - at parret fandt sammen igen efter bruddet i september sidste år.

De er dog ikke sammen i dag, så aftenens program giver et indblik i forholdet, da det endnu stod på.

Mulle: - Hvad med kærlighed, hvordan går det der? René: - Det er meget stille og roligt, siger René, mens de øvrige trækker på smilebåndet.
- Der er plads på sofaen, driller Anders Fjelsted. - Ja, der er masser af plads - hun er heller ikke kæmpe stor, siger René Anne Louise Hassing: - Men det er ikke sådan, at du vil afsløre din civilstatus? - Jeg er ikke single, jeg er sammen med Pernille igen, siger René så hårdt presset.
Anders Fjelsted: - Man er også nødt til at prale lidt, når det er Pernille ikke? - Hun ser også godt ud, siger René grinende. - Jeg synes, det er så godt scoret af René. Det er også godt scoret af Pernille Blume. De bliver de nye "Becks og Posh", siger Anders Fjelsted. Se klippet, hvor René fortæller, at han er sammen med Pernille Blume igen:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Anne Louise Hasssing vil gerne vide mere. - Hvad med børn?, spørger hun. René: - Uha. Jo, det kunne være helt vildt hyggeligt at få nogle børn på et tidspunkt, men jeg tror også lige. Altså, hvis det skal være Pernille, så skal den ene af os ikke være aktiv idrætsudøver på højt niveau - vi kan ikke begge være aktive.
Anne Louise Hassing: - Men på et tidspunkt tænker du? - Ja, jeg har heller ikke så travlt. Jo, jo - en eller anden dag sker det. Så bliver min mor også glad. Lige nu mener hun jo, at Bruce (René Holtens hund, red.) er hendes barnebarn, siger René Holten. Se klippet, hvor René taler om at få børn:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Da han viser rundt i sin lejlighed, viser han sin omfangsrige skoreol, som Pernille Blume ikke er helt tilfreds med. - Så er der denne her mere eller mindre populære skoreol. Min kæreste synes, den fylder lidt meget, siger René Holten om det imponerende møbel. - Jeg har altid købt mange sko - alt for mange par sko. Jeg aner ikke, hvorfor jeg bliver ved med at samle på sko, siger kajakroeren. Se klippet med René Holtens skosamling herunder:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Bonusklip:

René Holten Poulsen fortæller om sit særlige ritual, når han er til kajakstævne.

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Se hele 'Til middag hos' på TV3 klokken 19.

Sponsoreret indhold