Galleri med Blume og René Holten: Kys og kærlighed

Galleri med Pernille Blume og René Holten

Kærligheden var til at få øje på, da SE og HØR mødte Danmarks nye powerpar, René Holten Poulsen, 27, og Pernille Blume, 22, på det olympiske ro-stadion efter deres flotte præstationer.

Parret nød helt tydeligt endelig at have tid til hinanden, mens de overværede Emma Aastrand Jørgensen hente sølv.

Og hverken ro-muskelbundtet eller svømmedarlingen har det fjerneste imod parrets nye kælenavn som Danmarks absolutte powerpar.

– Det er helt o.k., selv om det jo nu er Pernille, som har poweren.

- Heldigvis har jeg guld i forvejen, grinede René med henvisning til, at han har sine egne medaljer fra tidligere, mens Pernilles guldmedalje fra OL i Rio er funklende ny.

Mens kajakkollegaen blev fulgt intenst på vandet, blev der også tid til kys og kram på tilskuerpladserne for det nyslåede kærestepar, som blot har været sammen i et par måneder.

Blume tog alle med storm lige fra begyndelsen af De Olympiske Lege med sin udadvendte væremåde, sit store smil og sit ligefremme væsen.

Den kønne pige nød tydeligvis også, at konkurrencerne var overstået, og at det var blevet kærestetid.

– Det bliver dejligt at komme hjem, og det hele stilner lidt af, sagde svømmeren, mens René straks brød ud i latter.

– Pernille tror, det stilner af for hende, sagde han kærligt til Danmarks nye guldfugl, som trods sin hurtighed i bassinet nok ikke lige med det samme kan svømme fra opmærksomheden og ikke mindst den nyvundne popularitet.

René havde heller ikke svært ved at finde smilet frem i selskab med kæresten, men havde bestemt ikke lagt sin egen skuffende 6.-plads bag sig.

– Selvfølgelig nyder vi fritiden sammen, men det er også med blandede følelser.

- Man kan sige, det er godt at være nr. seks i verden, men jeg har det ikke godt med, at jeg ikke selv kunne afgøre løbet.

- Jeg kunne måske alligevel ikke have gjort det bedre, men forholdene var helt elendige. Det flød med alt muligt lort i vandet – grene, græs og blade.

- Selvfølgelig er det en udendørs sport, men alligevel. Der var altså også fire lande, der nedlagde protest efter finalen. Det, at jeg ikke selv afgjorde tingene, er simpelthen det mest irriterende, forklarer René.

Ligesom han faktisk havde forudsagt Pernilles flotte præstation, så blev han heller ikke overrasket over Emma Aastrand Jørgensens ditto.

– Har jeg ikke sagt det hele tiden den sidste måned? spurgte han veloplagt kæresten, som nikkede med et stort smil.

Efter det tidlige morgenløb på rostadion skulle parret videre på sightseeing til en af de farverige og berygtede favelaer, et af de områder med slum, der også præger store områder af Rio.

Resten af tiden i Brasilien blev bare brugt på at se andre danskere i ilden og nyde hinanden.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close