Emil scorede kæresten over mail: Hun var lidt sød

Foto: Mikael Rieck

Emil Midé Erichsen er for tiden godt i gang med at bygge en kærlighedsrede.

”Kurs mod fjerne kysters” skipper, 27, er nemlig flyttet sammen med kæresten Louise i et kolonihavehus i Sydhavnen i København.

Parret blev kærester, da de sejlede Jorden rundt med Havana, men kendte faktisk allerede hinanden fra gymnasietiden.

Her havde Emil godt bemærket den kønne mørkhårede kvinde, og han syntes, at Louise var så sød, at der måtte gøres noget.

- Så jeg skrev en mail til hende og prøvede at føle mig lidt frem for at høre, om hun havde en kæreste. Louise var hverken gift eller havde børn, så det var perfekt. Vi skrev sammen i et par måneder, og korrespondancen sluttede med, at hun købte en enkeltbillet til Indonesien, fortæller Emil til BILLED-BLADET.

Ombord på Havana opstod der sød musik mellem de unge mennesker, og selv om der kunne være trængt om bord på skibet, fungerede det nye forhold fantastisk.

- Og det var den bedste måde at få testet forholdet af på. Hvis man kan være sammen om bord på en båd, er det virkelig nemt at komme hjem og flytte sammen i et kolonihavehus, fortæller Emil til BILLED-BLADET.

Den eventyrlystne fyr er ikke i tvivl om, hvad han faldt for ved sin Louise:

- Alene det at hun købte en enkeltbillet til Indonesien, syntes jeg, var fantastisk. Tænk at turde kaste sig ud i et eventyr, hvor Louise var på så dybt vand, som hun var dér, siger Emil og tilføjer, at Louise er både ”sød, smuk og smilende”.

Se billeder fra det populære rejseprogram i galleriet herunder:

Kurs mod fjerne kyster - billeder fra TV 2 fra programmet

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close