Nyheder8. april 2014

I aften i ’Kurs mod fjerne kyster’: - Jeg har aldrig set noget lignende

Mikkel Beha og resten af familien får en oplevelse ud over det sædvandlige
Af af
Mikkel Beha rejser jorden rundt sammen med sin familie
Mikkel Beha rejser jorden rundt sammen med sin familie
 Foto: TV2
Der venter TV-vært Mikkel Beha og hans familie en oplevelse ud over det sædvanlige i aftenens afsnit af 'Kurs mod fjerne kyster', der sendes på TV2.

Den rejselystne familie er noget til caribiske ø Bonaire - en ø, der er omgivet af et koralrev, der gør den til et sandt dykkerparadis.

Og turen ned i det dybe og fortryllende hav bliver da også en oplevelse, som familien sent vil glemme. I aften tager Mikkel Beha og drengene nemlig et dyk om natten - og dette dyk ender med at blive deres livs dyk! De støder nemlig på en af revets helt store jægere, som er på rov efter føde.

Hvem de støder på, kan du se i aften, når fjerde afsnit af rejseprogrammet bliver sendt på TV2 klokken 20.00.

TV-værten Mikkel Beha er sammen med resten af familien (som tæller sønnerne Emil (23), Theis (20 år), Alfred (14 år) og mor Marian) stævnet ud på en lang jordomrejse, der går fra Københavns havn og slutter på Costa Ricas vidunderlige Stillehavskyst.

'Kurs mod fjerne kyster' vil i otte afsnit give seerne en fantastisk fortælling om sejlads, palmestrande og eksotiske folkeslag. Programmet vil også give et unikt indblik i Mikkels tilværelse og hans kærlighed til livet til søs, som han nærmest fik ind med modermælken som barn. Mikkel Behas far er nemlig den store globetrotter Troels Kløvedal, som sejlede jorden rundt med Nordkaperen.Post by Kurs mod fjerne kyster.

Sponsoreret indhold