Nyheder11. oktober 2017

Pernille afviser: - Det var ikke derfor, jeg droppede Danni

”Landmand søger kærlighed”-Danni er overbevist om, at Pernille valgte at trække sig fra programmet, fordi hun var bange for at ødelægge sit venskab med sin bedste veninde Louise, der var den anden pige på gården. Den teori afviser Pernille dog selv. Hun fastholder, at hun trak sig, fordi hun ikke havde følelser for den rødhårede landmand
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/pernille.jpg
 (Foto: TV 2)

Der var nok flere, der havde regnet med, at ”Landmand søger kærlighed”-Danni skulle på romantisk weekendtur med Pernille.

Det havde Danni da også selv. Han havde med egne ord fået et godt øje til 20-årige Pernille, og han havde da også drømt om, at det var hende, han kunne invitere med på weekendtur.

Men sådan gik det som bekendt ikke tirsdag aften i ”Landmand søger kærlighed”. For Pernille valgte – en smule overraskende – at trække sig fra programmet.

Selv forklarede hun på TV, at hun ikke havde følelser for Danni.

Danni selv mente dog, at der lå noget andet bag: Han er overbevist om, at Pernille trak sig for ikke at ødelægge sit venskab med sin bedste veninde Louise, der tydeligvis var blevet lun på den rødhårede landmand.

https://imgix.seoghoer.dk/dannis_piger.jpg
 (Foto: TV 2)

Pernille og Louise afslørede for et par uger siden, at de var bedste veninder. Foto: TV 2

Den teori afviser Pernille dog selv. Hun fastholder over for TV 2, at hun trak sig, fordi hun ikke havde følelser for den rødhårede landmand:

- Der er mange, der tror, at jeg vælger at trække mig på grund af Louise. Men jeg vælger altså ikke at trække mig, fordi jeg tror, hun vil blive sur eller sådan, siger Pernille til TV 2 og tilføjer:

- Jeg havde ikke følelserne for Danni, men jeg havde fået færten af, at han havde et godt øje til mig, og det ville være synd at lege med hans følelser, siger Pernille videre.

Danni respekterede Pernilles valg, men har tidligere fortalt til SE og HØR, at det ærgrer ham, at han ikke kom på romantisk weekendtur med Pernille. For det var klart hende, han ville have inviteret med.

- Pernille havde en god humor, og vi klingede godt sammen, og vi havde samme mening om mange ting. Det havde jeg også med Louise, men måske ikke i samme grad. Jeg så hende mere som en veninde. Det er svært at sige, om jeg på det tidspunkt så noget kærestepotentiale i Louise, for jeg ville jo helst have haft Pernille med på romantisk weekendtur. Det var hende, jeg var mest interesseret i, har Danni tidligere fortalt til SE og HØR.

I stedet blev det altså Louise, som han i næste uge tager på romantisk weekendtur med.

https://imgix.seoghoer.dk/danni1.jpg
 (Foto: TV 2)

Danni fra "Landmand søger kærlighed" skal nu på romantisk weekendtur med Louise. Foto: TV 2

Pernille er langt fra den eneste kvinde, der har valgt at forlade programmet af egen fri vilje.

I sidste uges afsnit af ”Landmand søger kærlighed” valgte en af Brians dates – Anne – at forlade programmet, efter at hun tilsyneladende havde hørt Brian ”lave mere end bare kysse” med en af de andre piger midt om natten.

Og i forrige uge valgte en af Nichlas’ piger at sige farvel og tak. 27-årige Mie fra København forklarede, at hun var begyndt at tænke over afstanden imellem, og det tolkede hun som et tegn på, at følelserne ikke var der. Og derfor valgte hun at forlade den stille landmand.

Også en af sæsonens landmænd har valgt at trække sig. Sønderjyske Willi kaldte det hele for ”tamt” og fastslog over for en tydeligt overrasket vært Lene Beier, at ”ingen af kvinderne tændte ham”. Derfor trak han sig fra programmet for to uger siden.

Efterfølgende stod en af Willis dates frem i SE og HØR og fortalte sin side af historien.

44-årige Tine fortæller til SE og HØR, at hun godt kunne mærke, at der ikke var meget interesse fra Willis side.

– Når der ikke var kamera på, gik vi rundt og snakkede om, hvad vi egentlig lavede der, lyder det fra Tine.

Efter at vi kom hjem, fik jeg at vide, at han faktisk havde en kæreste under optagelserne. Det var en bekendt, der skrev det til mig, afslører Tine, der ikke har været i kontakt med Willi siden det dramatiske exit fra programmet.

Landmand søger kærlighed 2017 - landmændene

Sponsoreret indhold