"Landmand"-Brian efter exit: - Der var ingen, der havde sex

Foto: TV 2

Der bliver færre og færre kvinder i ”Landmand søger kærlighed” i takt med, at de kærlighedshungrende landmænd må sende deres dates hjem én for én.

Tirsdag aften valgte en af pigerne dog selv at pakke kufferten og forlade programmet før tid. Hos den nordjyske landmand Brian valgte Anne således at forlade programmet. Til Brian forklarede hun, at han ikke kunne give hende det, hun ledte efter.

Efterfølgende i programmet fandt Brian dog ud af, at der lå en anden forklaring bag Annes exit. Anne havde nemlig tilsyneladende hørt Brian og Susanne, som sov sammen, lave ”mere end bare at kysse”.

I dag fastholder Brian dog, at der ikke blev dyrket sex mellem ham og Susanne.

- Jeg tror, Anne havde sat sig et eller andet i hovedet, og det kunne hun ikke få ud igen. Havde hun troet, der var sex, så havde hun bare den ide, og det må hun have det dårligst med. For det er sådan set kun de to i værelset (Brian og Susanne, red.), der ved, hvad der skete. Der var ingen, der havde sex. Vi kyssede krammede og snakkede sammen, siger han til mx.dk.

Den 57-årige nordjyde mener i bund og grund, at Anne var jaloux.

- Anne var godt jaloux, og hun var godt gal over, at hun ikke måtte være med til at spille med om at sove med mig igen, siger Brian til mx.dk.

Anne (yderst til venstre) valgte tirsdag at forlade "Landmand søger kærlighed". Foto: TV 2

Anne er dog ikke den eneste, der har valgt at forlade programmet af egen fri vilje.

Sidste uge valgte en af Nichlas’ piger at sige farvel og tak. 27-årige Mie fra København forklarede, at hun var begyndt at tænke over afstanden imellem, og det tolkede hun som et tegn på, at følelserne ikke var der. Og derfor valgte hun at forlade den stille landmand.

Også en af sæsonens landmænd har valgt at trække sig. Sønderjyske Willi kaldte det hele for ”tamt” og fastslog over for en tydeligt overrasket vært Lene Beier, at ”ingen af kvinderne tændte ham”. Derfor trak han sig fra programmet for to uger siden.

Efterfølgende stod en af Willis dates frem i SE og HØR og fortalte sin side af historien.

44-årige Tine fortæller til SE og HØR, at hun godt kunne mærke, at der ikke var meget interesse fra Willis side.

– Når der ikke var kamera på, gik vi rundt og snakkede om, hvad vi egentlig lavede der, lyder det fra Tine.

Efter at vi kom hjem, fik jeg at vide, at han faktisk havde en kæreste under optagelserne. Det var en bekendt, der skrev det til mig, afslører Tine, der ikke har været i kontakt med Willi siden det dramatiske exit fra programmet.

Landmand søger kærlighed 2017 - landmændene

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close