Nyheder10. oktober 2017

Landmand-Danni efter chok-exit: Jeg ville helst have haft Pernillle

I tirsdagens afsnit af ”Landmand søger kærlighed” valgte én af Dannis piger – 20-årige Pernille – at forlade programmet, fordi hun ikke havde følelser for den midtjyske landmand. Det ærgrer Danni, som fortæller, at han helst ville have været afsted på romantisk weekendtur med hende. Han tilføjer, at han er overbevist om, at Pernille valgte at trække sig for ikke at gøre sin bedste veninde – den anden pige på gården – ked af det
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/danni_og_pernille.jpg
 Foto: TV 2

Der bliver færre og færre kvinder i ”Landmand søger kærlighed” i takt med, at de kærlighedshungrende landmænd må sende deres håbefulde dates hjem én for én.

Tirsdag aften var det dog én af pigerne, der selv valgte at pakke sin kuffert og forlade gården før tid.

Hos den midtjyske landmand Danni valgte 20-årige Pernille at sige farvel, kort før Danni skulle invitere enten hende eller Louise med på en romantisk weekendtur.

Og det noget overraskende exit kom noget bag på Danni. Det fortæller han til SE og HØR:

- Jeg havde da ikke forventet, at hun ville trække sig. Jeg må indrømme, at jeg til sidst under optagelserne bemærkede, at hun talte meget i telefon ude bagved med sin søster, og der lurede jeg da lidt på, om noget var galt. Men jeg havde da ikke troet, at hun var på vej ud af programmet, fortæller Danni til SE og HØR og tilføjer:

- Pernille havde en god humor, og vi klingede godt sammen, og vi havde samme mening om mange ting. Det havde jeg også med Louise, men måske ikke i samme grad. Jeg så hende mere som en veninde. Det er svært at sige, om jeg på det tidspunkt så noget kærestepotentiale i Louise, for jeg ville jo helst have haft Pernille med på romantisk weekendtur. Det var hende, jeg var mest interesseret i, fortæller Danni til SE og HØR.

https://imgix.seoghoer.dk/danni1.jpg
 (Foto: TV 2)

Danni havde håbet, at Pernille var blevet i programmet. Han ville nemlig gerne have inviteret hende med på romantisk weekendtur. Foto: TV 2

Pernille forklarede i programmet, at hun valgte at forlade landmanden, fordi hun ikke havde de samme følelser som Danni – og så nævnte hun også, at hendes bedste veninde Louise havde fået flere følelser for den rødhårede landmand, end hun selv havde.

På samme tid havde Louise fortalt, at hun ville have det stramt, hvis Danni og Pernille en dag skulle ende med at blive kærester. Alt dét var ifølge Danni medvirkende til, at Pernille trak sig.

- Jeg synes, vi havde nogle rigtig gode dage, og i dagene op til havde jeg ikke mærket, at hun var ved at trække sig. Men jeg tror måske allerede, det begyndte, da Louise blev mere og mere glad for mig. De var jo gode veninder, og jeg tror faktisk, at Pernille til sidst valgte at trække sig for Louises skyld, for Louise havde jo flere følelser. Og så ville Pernille måske ikke såre Louise, fortæller Danni.

https://imgix.seoghoer.dk/dannis_piger.jpg
 (Foto: TV 2)

Pernille og Louise var bedste veninder, og det var ikke helt let, når de skulle kæmpe om den samme fyr. Foto: TV 2

Louise og Pernille afslørede i sidste uge, at de ikke bare var veninder, men bedste veninder. Og mens Danni havde det fint med, at to bedsteveninder skulle kæmpe om hans gunst, så var det nok ikke så let for de to veninder, tænker han:

- Der var jo en risiko for, at de ville havne i en situation, hvor de skulle kæmpe mod hinanden, og det var jo deres valg at stille op i programmet som veninder. Men jeg tror faktisk ikke, at de havde tænkt, at de ville nå så langt. Jeg tror, det kom bag på dem, at det var de to, der var tilbage, fortæller Danni til SE og HØR og tilføjer:

- Jeg er den type, at ting sker, og så er det sådan, det er. Hvis Pernille ikke har de følelser for mig, som hun gerne ville have, så skal jeg heller ikke på romantisk weekend med hende. Det skal jo være et gensidigt forhold, fortæller han.

I stedet blev det altså Louise, som han i næste uge tager på romantisk weekendtur med.

Pernille er langt fra den eneste kvinde, der har valgt at forlade programmet af egen fri vilje.

I sidste uges afsnit af ”Landmand søger kærlighed” valgte en af Brians dates – Anne – at forlade programmet, efter at hun tilsyneladende havde hørt Brian ”lave mere end bare kysse” med en af de andre piger midt om natten.

Og i forrige uge valgte en af Nichlas’ piger at sige farvel og tak. 27-årige Mie fra København forklarede, at hun var begyndt at tænke over afstanden imellem, og det tolkede hun som et tegn på, at følelserne ikke var der. Og derfor valgte hun at forlade den stille landmand.

Også en af sæsonens landmænd har valgt at trække sig. Sønderjyske Willi kaldte det hele for ”tamt” og fastslog over for en tydeligt overrasket vært Lene Beier, at ”ingen af kvinderne tændte ham”. Derfor trak han sig fra programmet for to uger siden.

Efterfølgende stod en af Willis dates frem i SE og HØR og fortalte sin side af historien.

44-årige Tine fortæller til SE og HØR, at hun godt kunne mærke, at der ikke var meget interesse fra Willis side.

– Når der ikke var kamera på, gik vi rundt og snakkede om, hvad vi egentlig lavede der, lyder det fra Tine.

Efter at vi kom hjem, fik jeg at vide, at han faktisk havde en kæreste under optagelserne. Det var en bekendt, der skrev det til mig, afslører Tine, der ikke har været i kontakt med Willi siden det dramatiske exit fra programmet.

Landmand søger kærlighed 2017 - landmændene

Sponsoreret indhold