Nyheder19. september 2017

Få HELE historien i SE og HØR: Landmand-Willi skred uden varsel

Der var drama i aftenens afsnit af ”Landmand søger kærlighed”, da sønderjyden Willi uden varsel valgte at trække sig fra programmet. Selv fortalte han, at årsagen var, at ingen af pigerne ”tændte ham”. Men SE og HØR kan nu afsløre, at der ifølge én af pigerne lå noget helt andet bag
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/landmanden_willi.jpg
 (Foto: TV 2)

Der var i den grad dømt drama, da ”Landmand søger kærlighed” i aften rullede over skærmen på TV 2.

For uden varsel valgte én af landmændene – sønderjyden Willi – at trække sig fra programmet med øjeblikkelig virkning.

Han kaldte det hele for ”tamt” og fastslog over for en tydeligt overrasket Lene Beier, at ”ingen af kvinderne tændte ham”.

- Det er lidt tamt det hele. Jeg kan ikke. Der er ingen af dem, der tænder mig. Jeg er simpelthen nødt til at melde fra, sagde Willi i aftenens afsnit, før at han tilføjede, at ”Tine havde nok i sig selv”, mens Lone mindede ham om en ekskæreste.

- En bliver sorteret fra, fordi hun er for ung, og en anden bliver sorteret fra, fordi du ikke kan holde ud til at høre på hende, konstaterede Lene Beier, mens Willi tilføjede, at han ”først og fremmest havde regnet med, at der var flere breve at vælge imellem”.

Lene Beier ville dog gerne vide, om Willi selv syntes, at han havde givet pigerne en fair chance – og så spurgte hun ham også ind til, hvorfor han overhoved havde tilmeldt sig programmet, hvis han ikke ville bruge mere tid sammen med pigerne:

- Fordi jeg havde regnet med, at jeg ville finde noget herigennem. Men det har vist sig, at det ikke kan lade sig gøre. Jeg har ikke lyst til at snakke med nogen af dem, lød svaret fra Willi.

Men nu afslører én af Willis dates, at der lå noget andet bag landmandens pludselige exit.

I det nye SE og HØR, der er på gaden i morgen, fortæller daten Tine, at der ifølge hende var en anden grund til, hvorfor landmanden Willi ikke følte behov for at fortsætte i programmet.

Køb SE og HØR, der er på gaden i morgen, og læs blandt andet:

- Tine fra ”Landmand søger kærlighed”: Jeg fik at vide, at Willi havde en kæreste i forvejen

- Tine fra ”Landmand søger kærlighed”: Han var skidesur og barnlig

Lene Beier fra ”Landmand søger kærlighed”: Det var vildt ærgerligt

https://imgix.seoghoer.dk/se_og_hoer.jpg

Landmand søger kærlighed 2017 - landmændene

Sponsoreret indhold