Landmand-Nichlas: Godt Mie besluttede at rejse hjem

Nichlas Villadsen fra \

Nichlas Villadsen fra "Landmand søger kærlighed".

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Følelserne og sommerfuglene i maven begynder så småt at titte frem hos de håbefulde landmand i TV 2-serien ”Landmand søger kærlighed”. Men kærlighed skal som bekendt være gengældt, og derfor valgte én af pigerne selv at trække stikket i tirsdagens afsnit.

27-årige Mie fra København valgte tirsdag aften at forlade gården og landmanden Nichlas. Overfor ham forklarede hun, at hun var begyndt at tænke over afstanden imellem, og det tolkede hun som et tegn på, at følelserne ikke car der.

- Ellers ville det jo ikke være noget problem, så ville jeg sige, at det er lige meget, vi løser det, forklarede Mie til landmanden Nichlas i tirsdagens afsnit.

Og selv om den stille og fåmælte landmand har nydt at tilbringe tid sammen med Mie, er han på den anden side også glad for, at hun valgte at tage hjem.

Det fortæller den sønderjyske landmand til BILLED-BLADET:

- Det er selvfølgelig lidt trist, men på den anden side er det også rart, at Mie fandt ud af det, før vi måske skulle have været på en romantisk weekend, fortæller Nichlas fra Sønderjylland til BILLED-BLADET.

I tirsdagens program forklarede Mie, at hun ikke fornemmede, at følelserne var der. Til TV 2 uddyber hun sin beslutning om at sige farvel til landmanden før tid:

- Det var en mavefornemmelse. Vi er meget forskellige, men jeg synes, han er vildt sød, han har en godt hjerte og nogle fornuftige prioriteter i livet, men han er for stille og rolig til mig. I det lange løb har jeg nok brug for, at der er mere fart over feltet, siger Mie til TV 2.

Nu har landmanden kun én pige tilbage på gården, Maria. Om de forbliver sammen, vil tiden vise, når næste afsnit af ”Landmand søger kærlighed” ruller over skærmen.

Mie er dog ikke den eneste, der har valgt at forlade programmet af egen fri vilje.

Sidste tirsdag valgte landmanden Willi at trække sig. Han kaldte det hele for ”tamt” og fastslog over for en tydeligt overrasket vært Lene Beier, at ”ingen af kvinderne tændte ham”. Efterfølgende stod en af Willis dates frem i SE og HØR og fortalte sin side af historien. 

44-årige Tine fortæller til SE og HØR, at hun godt kunne mærke, at der ikke var meget interesse fra Willis side.
 
– Når der ikke var kamera på, gik vi rundt og snakkede om, hvad vi egentlig lavede der, lyder det fra Tine.
 
– Efter at vi kom hjem, fik jeg at vide, at han faktisk havde en kæreste under optagelserne. Det var en bekendt, der skrev det til mig, afslører Tine, der ikke har været i kontakt med Willi siden det dramatiske exit fra programmet

Du kan se billeder af landmændene i galleriet herunder:

Landmand søger kærlighed 2017 - landmændene

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close