Martin og Eva på hed date

Eva Harlou og Martin Jørgensen var på hed date (Foto: Claus Poulsen og Dan Mariegaard)

Eva Harlou og Martin Jørgensen var på hed date (Foto: Claus Poulsen og Dan Mariegaard)

Claus Poulsen og Dan Mariegaard

Det kan godt være, at de har gået stille med dørene og det var svineheld, at SE og HØR for to uger siden kunne dokumentere, at Martin Jørgensen og Eva Harlou mødtes i Jørgensens lejlighed på Østerbro, men nu kan de to ikke længere skjule deres interesse for hinanden.

Således var der tale om en helt og aldeles hed date, da de fredag aften omkring klokken 21.00 indtog en af Københavns absolutte toprestauranter, Pluto, i hinandens selskab.

Og det var ikke til at se, at Martin Jørgensen for få uger siden var gift med grevinde Alexandra og at Eva Harlou ligeledes legede far mor og børn med topproducer Thomas Troelsen, da de to flettede helt sammen for øjnene af alle i restauranten.

Læs mange flere afsløringer om skilsmisseskandalen, det nye par og ikke mindst Martin Jørgensens dobbeltliv i SE og HØR, der udkommer allerede onsdag.

For på en toprestaurant, hvor maden er så god, at man tit glemmer sit selskab, var det det omvendte, der gjorde sig gældende for turtelduerne, der nu – fri af ægteskabelige forpligtelser – endelig kan slå sig løs og nyde hinanden.

De to har kendt hinanden privat i årevis og er kommet i de samme kredse – men nu altså i en helt ny konstellation.

Helt åbenlyst sad de og kyssede inderligt med hinanden for øjnene af et måbende publikum, der ellers er vant til at se lidt af hvert. Og der var ikke mine til, at det her længere er noget, der skal holdes hemmeligt.

- De fik bord oppe i baren og sad og drak nogle drinks, siger en restaurantgæst, der så den fulde flirt på tætteste hold.

- De snakkede med nogle, der stod omkring dem. Martin stod og lænede sig op ad baren med front ud mod resten af restauranten, siger kilden.

Og han lagde ikke skjul på, at han ret godt kan lide den tidligere X Factor-vært.

- Aede og holdt om Eva, som sad på barstolen. Og så kyssede de, lyder det fra den spisende gæst.

Og hvor Martin nærmest indtog en se-mig-positur med front mod publikum, var det en noget mere nervøs Eva Harlou, der sad ved siden af.

- Hun sad og så sig meget omkring, siger kilden.

Efter middagen forlod de stedet sammen. Eva Harlou pænere end nogensinde med sin korte blå pels, der i den grad ikke gør noget skidt for hendes lange ben og gik hånd i hånd gennem Københavns gader over midnat til lørdag.

Daten er bare kulminationen på flere ugers gisninger om, at de to er sammen efter skilsmissen. Noget de ikke har villet kommentere, men som nu altså er mere sikkert end flydende vand på Mars.

Det har ikke været muligt at få en kommentar til den skønne aften fra de to hovedpersoner.

s mange flere afsløringer om skilsmisseskandalen, det nye par og ikke mindst Martin Jørgensens dobbeltliv i SE og HØR, der udkommer allerede onsdag.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close