Nyheder17. maj 2016

Nu bekræfter Eva og Martin forholdet: - Ja, vi er kærester

Eva Harlou og Martin Jørgensen ankom hånd i hånd til ELLE Style Awards tirsdag aften i København, og med sig havde de en lille overraskelse. - Ja, vi er kærester, afslørede det forelskede par således over for presssen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/eva_og_martin.jpg
 (Foto: Claus Poulsen og Dan Mariegaard)

SE og HØR har kunnet fortælle om romantiske dates og mindst ligeså romantiske ferier til udlandet.

Men hovedpersonerne bag de mange romantiske ture - Martin Jørgensen og Eva Harlou - har aldrig ønsket at svare på, om de var mere end bare rigtig gode venner.

Tirsdag aften havde "kærlighedspiben" dog fået en anden lyd.

Her ankom de to nemlig hånd i hånd til ELLE Style Awards i København - og med sig havde parret en lille hemmelighed.

- Ja, vi er kærester, lød det således enstemmigt fra parret, inden at Eva Harlou kunne fortælle, at de netop i dag havde valgt at gøre deres kærlighedsforhold sådan helt officielt.

SE og HØR har tidligere kunnet fortælle, hvordan de to hemmelighedsfulde turtelduer har nydt hinandens selskab med ture til blandt andet Frankfurt. Og allerede i oktober sidste år kunne vi fortælle, hvordan dparret - der på det tidspunkt lige var begyndt at date - nød en romantisk aften på restaurant Pluto i København. På det tidspunkt var det ikke mange uger siden, at de hver især var gået fra henholdsvis grevinde Alexandra og musikeren Thomas Troelsen.

Fri af de ægteskabelige forpligtelser slog parret sig for alvor løs og nød hinanden.

- De fik bord oppe i baren og sad og drak nogle drinks, fortalte en restaurantgæst, der så den fulde flirt på tætteste hold.

- De snakkede med nogle, der stod omkring dem. Martin stod og lænede sig op ad baren med front ud mod resten af restauranten, sagde kilden til SE og HØR.

Og Martin lagde heller ikke dengang skjul på, at han ret godt kan lide den tidligere 'X Factor'-vært.

- Aede og holdt om Eva, som sad på barstolen. Og så kyssede de, lød det dengang fra den spisende gæst.

Men selv om SE og HØR altså har vidst det i et godt stykke tid, var det først denne tirsdag aften, at hovedpersonerne selv stod frem og udbrød: - Ja, vi er kærester.

Sponsoreret indhold