Nyheder23. november 2018

Line Baun om mænd: Derfor er jeg kræsen

Line Baun indrømmer, at hun er svær at bo sammen med. I sit seneste blogindlæg nævner hun flere specifikke grunde til, at landet ligger sådan.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sd-92578.jpg
 (Foto: Aller Media)

"Min nu afdøde far sagde tit: ’Du er en dejlig datter, men jeg er fanme glad for, jeg ikke er gift med dig!’ Jeg fik aldrig spurgt ham hvorfor, eller hvad han mente med det".

Den tidligere tv-vært er meget ærlig på sin blog, hvor hun deler ud af sin spændende hverdag.

I sit seneste indlæg, som hedder "Ville du være gift med dig selv?", lister den 56-årige fire grunde til, hvorfor Line ikke selv gad at gå op ad kirkegulvet med sig selv.

Line Baun Danielsen forklarer blandt andet på sin populære blog, at hun er blevet klogere med alderen.

"Man bliver klogere med tiden – også på sig selv. Så når Romeo ikke står og synger under mine vinduer, eller prinsen på den hvide hest kommer buldrende ned ad min vej, så er der nok en årsag," skriver Line Baun Danielsen på sin blog.

Den tidligere "Go' morgen Danmark"-vært forklarer, at hun godt kan lide sit eget selskab og ikke er afhængig af at skulle være sammen med andre i sin travle hverdag.

Og så stiller Line også høje krav til det modsatte køn.

"Jeg er kræsen i forhold til mænd. Kræsen på den måde, at det skal være den rette, , intellektuelt, menneskeligt og fysisk. Jeg bliver træt ved tanken om at skulle sove med en ’snorker’ eller en ’prutter’. Også selvom det jo er ret menneskeligt – og jeg sikkert også selv gør det! Så det er jo nærmest urimelige krav!"skriver hun.

Orker det ikke igen

Line Baun har to sønner med den tidligere fodboldspiller Jan Bartram, som hun blev skilt fra i 2009.

Og den 56-årige Line magter ikke at starte forfra igen. Hun er glad for, hvor hun er i dag, når det kommer til familie og venner.

"Jeg er blevet magelig! Jeg har nok i den familie og de venner, jeg har. Jeg orker ikke rigtig et nyt hold. Og så elsker jeg at gå for mig selv og være grim en hel eller halv dag med morgenhår og nattøj", skriver Line Baun på sin blog.

Den hudløse ærlige Line Baun filosoferer over sig selv på bloggen, og hun når frem til en endelig konklusion:

"Ville jeg være gift med mig selv ? Svaret er : Et rungende NEJ nok ikke!," slutter Line Baun i sit indlæg.

Sponsoreret indhold