Nyheder19. september 2018

Line Baun Danielsen: Min mailboks bugner af tilbud fra mænd

Mads Christensen er meget nysgerrig efter at vide, hvorfor Line Baun Danielsen, er single
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/line-baun-danielsen-1909201.jpg
 Foto: TV3

Den tidligere TV-vært Line Baun Danielsen lever som single.

Det skorter ellers ikke på tilbud fra det modsatte køn.

Det fortæller hun om i aften i 'Til middag hos' på TV3.

Her har hun Mads Christensen, Naser Khader og Gina Jaqueline på besøg i privaten.

Og Mads Christensen har i løbet af middagen siddet og puttet med et spøgrsmål, men til sidst kommer han ud med det - nysgerrigheden er for stor til at brænde inde med det, nu han har muligheden.

- Sådan en smuk, dejlig, velfungerende, effektiv kvinde som du, det er mig en gåde, hvorfor du er singlepige. Så enten er der et rend af sultne hanhunde op og ned ad din køkkentrappe, og så er det et valg, du har truffet. Eller også er der en sten i skoen - er der noget galt med dig, er du tosset?, spørger Mads Christensen på sin sædvanlige ligefremme facon. - Ja, men der har da også været et rend af lystne mænd og og ned ad trappen, indleder Line. - Men jeg tror, der er flere ting. På den ene side er jeg mega-kræsen. En anden ting er, at jeg har levet det arbejdsliv, jeg har gjort. Og når jeg har haft fri fra arbejde, har jeg prioriteret mine børn og min øvrige familie og venner. Det at møde en mand, det kræver tid, og det har jeg bare ikke prioriteret. Og så har jeg bare ikke mødt prinsen på den hvide hest, siger Line Baun Danielsen. Naser Khader deler Mads Christensens undren: - Altså jeg kan ikke forstå, at Line er single. Hun er en smuk og attraktiv kvinde, men hun skal bare se sig godt for, siger Naser Khader. - Naser, du må som single vide, når man er kendt..., siger Line Baun Danielsen, inden Mads Christensen afbryder hende og banker hånden i bordet, så bestikket flyver rundt. - Hvorfor er I to ikke sammen, spørger Mads Christensen, mens latteren bryder ud rundt om bordet. - Line er single, Naser er single - what's not to like, filosoferer Mads Christensen efterfølgende. Se klippet, hvor Line fortæller om singletilværelsen:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Naser Khader holder fast i emnet og siger henvendt til Line Baun Danielsen. - Jeg læste forleden, at unge mænd føler sig tiltrukket af ældre kvinder. Og den griber Line straks. - Ja, jeg lover jer, min mailboks og min messenger bugner af mænd. Mange af dem er unge mænd. Jeg tror, unge mænd har et andet gå-på-mod og en anden nysgerrighed og færre forbehold. Måske er det også det, der gør det sværere at møde en jævnaldrende. Jeg har prøvet at have en kæreste, der er meget yngre end mig - det sker ikke igen, for det er der ikke det lange perspektiv i, siger Line Baun Danielsen. - Hvis man møder en nu i en alder af 56, som jeg er, så skal det selvfølgelig være fordi, det er noget, der er holdbart, ellers er det ikke investeringen værd, afslutter Line den del af middagssamtalen. Herunder fortæller Line om de mange bejlere:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Hun fortæller også åbent om dengang, hun gik ned med stress. - Vågner du en morgen og finder ud af 'jeg har stress', spørger Mads Christensen. - Nej, det foregår over mange år, og det er det, der er så skræmmende, at jeg ikke engang selv når at lægge mærke til det. Jeg startede dagen med at tage en hovedpinepille og tog mange i løbet af sådan en vagt, der er på 12 timer. Jeg fik alle mulige mærkelige sygdomme. Jeg plejede ellers aldrig at være syg, men det stoppede ikke, indleder Line. - Så en dag er jeg på arbejde og interviewer sportschefen fra Brøndby, og jeg er helt væk - min hjerne er slet ikke med. Så går jeg i kantinen på arbejdet, og så er der en kollega, der siger 'hvordan er det, du ser ud?' - det er første gang, der er nogen, der registrerer, at noget er galt. Og det var simpelthen tude-knappen, hun trykkede på, fortæller Line. - Jeg vrælede og vrælede og gik direkte ind på min chefs kontor, og så gik jeg hjem og til min læge, som sygemeldte mig i fire måneder. Så kom jeg tilbage på arbejdet, og der gik ni dage, så faldt korthuset totalt sammen. Så stod jeg midt i en nyhedsudsendelse, og jeg var så syg. Jeg kunne ikke stå frit på gulvet i studiet og måtte bede produceren om, at mine positioner var henne ved bordet. Så blev jeg sendt hjem, og jeg ved slet ikke, hvordan jeg kom hjem, jeg ved bare, at jeg kravlede op ad trappen, fortsætter Line. Line: - Så gik der to måneder, og så skulle jeg til at overveje at komme tilbage til arbejdet, og der kunne jeg bare mærke i min mave - det skal jeg ikke. - At blive slået ud i et fag, som man har været i nærmest livslangt - fra jeg var 27 og 26 år frem - det er hårdt, fordi man oppe i sin hjerne skal finde ud af, hvis man stopper, 'hvem er jeg så, når jeg ikke er TV-vært mere', og det var måske det allersværeste sammenholdt med nervøsiteten over, 'hvad laver jeg så bagefter', fortæller Line Baun Danielsen, der i dag er blogger og foredragsholder. Du kan se klippet, hvor Line fortæller om sin stresssygdom herunder:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Se 'Til middag hos' på TV3 klokken 19.

Sponsoreret indhold