Line Baun: Ikke interesseret i fotos af mænds "udstyr" i deres stiveste puds

Line Baun Danielsen får masser af uinteressante tilbud.

Line Baun Danielsen får masser af uinteressante tilbud.

Foto: All Over

 
 
Den tidligere TV-vært og nuværende blogger, Line Baun Danielsen, er single.
 
Hun var tidligere gift med landsholdsspilleren Jan Bartram, som hun har to sønner med.
 
De blev skilt i 2006.
 
Siden da har der været mænd i Line Bauns liv, hun har blandt andet været kæreste med fodboldmålmanden Kim Drejs, men i dag er den 55-årige kendis, der senest var vært på TV 2 Lorry, alene.
 
Får mange frække tilbud
Og i et nyt blogindlæg skriver hun om singletilværelsen.
 
Hvis hun ville, kunne hun få masser af uforpligtende sex, for det skorter ikke på mænd, der er interesserede i den midaldrende TV-kendis.
 
- Jeg mangler ikke tilbud – jo måske seriøse tilbud. Men alt det løse, det uforpligtende er der rigeligt af. Fra unge mænd, der gerne vil yde en service. Gifte mænd, der keder sig. Chancerytterne, der bare håber. Dem jeg ikke tænder på, skriver Line Baun Danielsen i blogindlægget.
 
Så er der de mænd, der er meget direkte med, hvad de kan tilbyde hende - dem der sender billeder af deres ædlere dele i begejstret tilstand.
 
- Der er også de upassende, der synes, det er sjovt at sende billeder af deres ”udstyr” i  stiveste puds, og som tror, at kvinder synes det er vildt interessant. Det gør vi så ikke!, skriver Line Baun Danielsen.
 
Brændte gift mand af
Og hun mener det alvorligt - hun gider ikke mænd, der er i et forhold i forvejen.
 
- Faktisk brændte jeg en date af i Tivoli i aften, som jeg mødte i byen i sidste uge. Jeg kunne ikke, fordi han nåede at afsløre sin ægteskablige status. Og som I ved, er jeg ikke til gifte mænd, skriver Line Baun Danielsen.
 
Hun savner er 'nærheden, hyggen, opmærksomheden og intimiteten' i et parforhold - bolig, økonomi og alt det praktiske skal hun nok selv klare.
 
Hendes sønner har opgivet hende.
 
- Du finder aldrig en mand. Der er ingen, der kan holde dig ud’, siger de med et grin, skriver Line Baun Danielsen.
 
Galleri med Line Baun Danielsen:

Line Baun Danielsen

 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close