Nyheder26. januar 2018

Dan Rachlin: Sanne Salomonsen har gjort Blachman blødere

– Jeg har bemærket en blødere og mere hjertelig Blachman i den her sæson, lyder dommen fra den celebre pladevender, Dan Rachlin
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/dan-rachlin.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Lina Rafn, Anne Linnet og senest Mette Lindberg.

Alle har prøvet at sidde ved siden af manden med det iltre temperament, Thomas Blachman.

Selv om de hver især har gjort forsøget, har ingen af dem formået at tøjle den benhårde herre.

Men nu har han endelig mødt sin overkvinde!

Ifølge dj’en og ”X Factor”-kenderen Dan Rachlin er der heller ingen tvivl om, at Sannes indtog bag dommerbordet har fået Blachman til at skrue lidt ned for den hårde attitude.

– Jeg har bemærket en blødere og mere hjertelig Blachman i den her sæson, lyder dommen fra den celebre pladevender, da SE og HØR fanger ham til en snak om det populære fredagsshow.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/thomas-blachman.jpg
 Foto: Peter Grosen
Det er en mere tilbageholden og blødsøden udgave af Thomas Blachman, 54, seerne har kunnet se i år. (Foto: Peter Grosen)

Årsagen til, at man nu ser en mere blød udgave af ”X Factor”s grand old man, skal ifølge Rachlin findes i kvinden, der har indtaget stolen lige ved siden af ham.

– Det er tydeligt på specielt Blachman, at han har den beundring for Sanne, som vi alle har, siger han.

En anden årsag til den mere emotionelle udgave af jazzmusikeren kan være, at han simpelthen bare er blevet en smule rørstrømsk på sine gamle dage, mener Dan Rachlin.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/x-factor-dommerne.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Pladsen mellem Blachman og 43-årige Remee har været besat af mange dygtige kvinder, men ingen har taget styringen helt, som Sanne har gjort. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Tårerne trillede

Følelserne kom da også helt uden på tøjet i fredagens afsnit, da det pludselig gik op for den normalt så bramfrie dommer, at det nu er slut med at bedømme og uddanne de almindelige danskere, der stiller sig op foran dommerne.

Den nye blødere Blachman kæmpede med at holde tårerne tilbage i allerbedste sendetid.

– Det er jo også, fordi jeg brænder for det for helvede, forklarede han, da øjnene blev vådere og vådere.

Noget andet, der måske kunne bringe en tåre frem hos de fleste mænd, skete, da Blachman pludselig faldt tilbage i sit gamle jeg og gav en håbefuld auditiondeltager en lidt for hård medfart.

https://imgix.seoghoer.dk/thomas-blachman-og-sanne-salomonsen_0.jpg
 foto: mikael rieck
Allerede ved det første pressemøde forud for denne sæson af ”X Factor” var der god harmoni imellem de to musikalske orakler. (Foto: Mikael Rieck)

Det fik straks Sanne til at træde i karakter med et kærligt, men bestemt slag på skulderen, hvorefter han straks skruede ned for ”charmen” igen.

Og lige netop rockmamaens styring af tonen og attituden hos sin sidemakker kommer slet ikke bag på Dan Rachlin.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/sanne-salomonsen_1.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Sanne Salomonsen, 62, har taget både seerne og Blachman med storm. (Foto: Kaspar Wenstrup)

100 procent Sanne

– Hun er kommet fra start som 100 procent Sanne, siger musikeksperten, som troligt følger med fra sofaen fredag efter fredag.

Han nyder at følge den sidste sæson af ”X Factor” på DR, men han er også glad for at se sin veninde Sanne indtage showet og være helt sig selv.

– Vi, der kender Sanne, ved godt, at hun ikke tager noget pis, fortæller han om Danmarks rockmama, som han har kendt i mange år.

Sponsoreret indhold