X Factor10. august 2017

Sanne: Derfor sagde jeg ja til X Factor

Den populære sangerinde skal guide og coache nye talenter, når "X Factor" vender tilbage til vinter
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sanne-salomonsen.jpg
 Foto: All Over Press

Det er en rutineret kvinde, der sætter sig bag dommerbordet, når "X Factor" løber over skærmen igen til vinter.

Sanne Salomonsen, der har stribevis af album og hits bag sig, har nemlig sagt ja til at være mentor for de spirende talenter.

Det bekræftede vært på programmet Sofie Linde over for SE og HØR, da hun tidligere på ugen kom til at tale over sig.

- Jeg synes, det er en enormt spændende opgave. Jeg har hjulpet andre og har prøvet at coache mange gange før, dog ikke med kamera på, siger Sanne Salomonsen.

- Det er utroligt dejligt at se et talent udvikle sig og hjælpe dem til at mærke efter og blive dygtige sangere. Jeg glæder mig rigtig meget også til at vurdere deres x faktor, siger sangerinden, der er bedstemor til et par små krudtugler.

Hvad x faktor er for hende, har hun ikke svært ved at sætte ord på.

- X faktor for mig er en person, der i den grad tør at slippe sin sjæl løs uden angst på scenen, en der ikke tænker på, at det kan være farligt, men som er lykkelig for at stå på scenen.

- Når man er lykkelig for at lave det, man godt kan lide, så udstråler man x faktor. Jeg vil gerne hjælpe dem med at slippe angsten, siger hun.

Når Sanne Salomonsen sætter sig ved dommerbordet, bliver det sammen med produceren Remee og musikeren Thomas Blachman, der har udgjort to tredjedele af dommertrioen flere gange før.

- Det bliver forhåbentlig et meget berigende arbejde med de to herrer, der vil selvfølgelig altid opstå situationer, hvor man langt fra er enige, men det gælder om at være ærlig og lave noget godt tv. Jeg vil bidrage med ærlighed og konsekvens, siger sangerinden, der glæder sig til at tage kampen op om titlen som mentor for årets X Factor-vinder.

- Jeg håber, jeg bliver den stærke kvinde mellem de to stærke mænd. Jeg skal i hvert fald gøre mit til det, siger hun.

Se galleri med gæsterne til finalen til X Factor 2017:

Gæster til X Factor finalen 2017

Sponsoreret indhold