Blachman og Remee: Sanne er en legende

Thomas Blachman og Remee glæder sig meget til at arbejde sammen med Danmarks rockmama, Sanne Salomonsen.

Thomas Blachman og Remee glæder sig meget til at arbejde sammen med Danmarks rockmama, Sanne Salomonsen.

Foto: All Over Press

Der vil være et nyt ansigt blandt dommerne, når deltagerne i den næste udgave af underholdningsprogrammet "X Factor" stiller sig foran dommerbordet og forsøger at imponere trioen med deres sangtalent.

Dommer Mette Lindberg erstattes nemlig af hele Danmarks rockmama, Sanne Salomonsen, og det skaber begejstring hos teamets to øvrige dommere, Remee og Thomas Blachman.

- Jeg synes, det er et fedt træk, hun er jo en legende i Danmark. Med sin rockbaggrund kommer hun musikalsk fra et andet sted end mig og Thomas (Blachman, red.), så jeg forestiller mig, at hun også kommer til at se og gå efter nogle andre ting end os, siger Remee.

Meddommer Thomas Blachman peger på, at det i høj grad også er en fordel for programmet, at der kommer nyt blod til dommerteamet i form af Sanne Salomonsen.

- Med al respekt for de andre kvindelige dommere, som jeg har siddet ved det dommerbord med, så har der for mig aldrig været en, som var mere interessant at høre på end Sanne, siger han og tilføjer:

- Hun er hele sit liv blevet bedømt, og nu er hendes tid kommet til måske også at hjælpe andre med sin indsigt. Jeg synes, det er perfekt for hende og perfekt timet.

Netop Sanne Salomonsens mangeårige erfaring fra musikbranchen vil også være et stort plus ved dommerbordet, påpeger Remee.

- Hun har en virkelig solid erfaring - både professionelt men også livserfaring. Hun har været igennem nogle ting, og hun har virkelig rørt folk. Det er en gave til både deltagerne og programmet, synes jeg.

Alligevel tør Remee dog ikke spå om, hvad seere og dommere kan forvente af den nye, kvindelige dommer.

- Det er vildt spændende, for man ved ikke, hvordan det kommer til at gå, før tæppet går op. Men hun er virkelig en kvinde, der er stærkt forankret i sig selv, siger han.

Sanne Salomonsen bliver en del af dommerteamet i den 11. sæson af "X Factor".

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close