Nyheder 3. november 2018

Dan Rachlin fyret af DR

Dan Rachlin skal ikke længere være radiovært på P5
Foto: All Over

Dan Rachlin skal ikke længere være radiovært på P5.

Det skriver han på Facebook, hvor han fortæller, at han er blevet fyret af DR.

- Jeg har fået at vide, at P5 ikke ønsker at have mig som vært, mine, vores programmer i 2019. Det er årsagen til en vis...tristesse i disse dage. Jeg skal lige sunde mig. Jeg skal nok komme videre, det gør jeg altid, skriver Dan i et langt indlæg på Facebook.    Artiklen fortsætter efter Facebook-opslaget
Dan har allerede fået mange beskeder fra venner og bekendte, der er kede af, at han nu ikke længere skal være i radioen.    - Du kan stadig lave fantastiske podcasts. Du er skøn, og du bliver ikke mindre skøn af, at du skal streames. Sig til, hvis du behøver hjælp, skriver sangerinden Julie Rugaard i en kommentar til Dans opslag.    Det er fra 1. januar, at det er slut med Dan Rachlin på P5.    Derfor har han lige lidt tid at løbe på, inden hans tid hos DR er forbi.    - Nu går jeg igen i tænkeboksen på fremtiden professionelt. Og vender tilbage med en plan! Indtil årsskiftet er der 'Magiske hits' lørdag 14-16 og onsdag 19-21 på P5, på nettet eller som podcast, når det passer dig, slutter han af med i sit opslag. 

Stor fyringsrunde hos DR

Dan Rachlin er ikke det eneste kendte navn, der har måttet forlade DR for nylig. 

Ved den store fyringsrunde i starten af oktober, fik den populære TV-vært Jacob Riising også stukket en fyreseddel i hånden. 

- Det er 19 år siden jeg startede på Børneradio på Danmarks Radio. Siden har jeg bla. lavet Amigo, Versus, Melodi Grand Prix, Riising & Mor, MGP, Hvem var det nu vi var, Juleshow, Gepetto, Nærradiofonien, Landeplagen, og har haft mit eget flotte talkshow. Men som følge af besparelserne i DR er jeg desværre blevet opsagt i dag, skrev Jacob Riising på Instagram i forbindelse med fyringen.

Også radiovært og Eurovision Song Contest-kommentator Ole Tøpholm skulle ud og lede efter et nyt job. 

- I næsten 19 år har jeg nu været ansat i DR. Jeg nyder hver eneste dag.Det er sjovt og et kæmpe privilegium. Men som følge af den store spareplan på 20 % mister jeg mit dejlige job som vært på Radioavisen i DR Byen i København, skrev Ole Tøpholm på Facebook i forbindelse med sin fyring.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
 

 

Sponsoreret indhold