Nyheder17. marts 2018

Se billederne: Dan Rachlin fik benet ødelagt efter surpriseparty

Et surpriseparty endte helt galt for Dan Rachlin, som faldt og rev en sene over i benet. Nu er han blevet opereret
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/d0.jpg
 (Foto: All Over Press)

Det endte knap så muntert for den kendte DJ og radiovært Dan Rachlin, da hans hustru, Charlotte Rachlin, i sidste weekend havde arrangeret fest for ham.

Her faldt han nemlig ned ad en flisetrappe foran Frederiksberg-Hallerne – og er efterfølgende blevet opereret.

– Der var spejlglat. Og så var jeg jo pattestiv, siger 54-årige Dan Rachlin ærligt.

– Jeg gik med min ven Bo, som var fløjet hjem fra Los Angeles for at være med til festen. Han nåede delvist at gribe ud efter mig, men jeg lavede bare et kæmpe rullefald. Da jeg landede på jorden, vidste jeg med det samme, at der var noget galt, fortæller han.

Rachlin og familien tog hjem, og her tilbragte musikeksperten nogle timer, hvor han ”væltede rundt” i sin seng og ”humpede ud for at kaste op”.

– Det var helt forfærdeligt. Om formiddagen sagde Charlotte, at hun ville ringe 1813. Så tog vi på Hillerød (hospital, red.), hvor det tog en dygtig overlæge 30 sekunder at kigge på mit ben og sige, at den sene, der forbinder knæet og låret, var bristet, fortæller Dan, der kom under kniven i torsdags.

Han kan efterfølgende se frem til en del uger med genoptræning.

– Jeg er virkelig irriteret. Jeg skulle være i topform, til når jeg bl.a. skal være konferencier på "Vi Elsker 90’erne", som starter i maj, lyder det om den uheldige timing.

Se billederne af Dan Rachlin i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold