Christiane Schaumburg-Müllers juleplan: Sovs til sønnike

Christiane Schaumburg-Müller

Christiane Schaumburg-Müller

Foto: All Over Press

Selv om prøverne på musicalen "Elf" har været i gang i to måneder, har Christiane Schaumburg-Müller slet ikke fået nok af julen.

– Det er først nu, at jeg er kommet i julestemning, jeg er ved at glæde mig rigtig meget, fortæller den smukke skuespillerinde til SE og HØR.

Og den 35-årige skønhed er især spændt på én ting ved juleaften sammen med sin etårige søn.

– Jeg glæder mig til at se, om Constantin kan lide min mors brune sovs lige så meget, som jeg kan, grinede Christiane Schaumburg-Müller, der også skal fejre julen med sin rappermand Liam O’Connor.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Christiane Schaumburg-Müller

Christiane Schaumburg-Müller (Foto: Kaspar Wenstrup)

Efter et år som forældre til Constantin er Christiane Schaumburg-Müller og L.O.C. godt i gang med at skabe deres egne juletraditioner.

– Det er klart, at nu hvor vi har fået barn og er blevet en rigtig familie, får det en anden betydning at skabe traditioner. Vi skal for eksempel alle sammen ud at fælde et juletræ. Det gjorde vi også sidste år. Men der sov Constantin. I år er han blevet lidt ældre og kan forhåbentlig gå, har Christiane tidligere fortalt. 

– Vi har en tradition om, at vi er sammen med min familie den 23. december og ser ”Fars fede juleferie” – og vi har også set ”Elf”, lød det dengang. 

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Foruden talentfulde Christiane Schaumburg-Müller, spiller Tommy Kenter, Pelle Emil Hebsgaard, Julie Steincke, Ann Hjort, Mikkel Lomborg, Camilla Bendix og Niels Ellegaard også med. 

Musicalen "Elf" har premiere den 23. november i Tivoli. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close