Vind billetter til musicalen ELF og entré til Jul i Tivoli

Foto: Tivoli

Julen står for døren – og snart venter der både juleknas, julehygge og julegaver. Nu kan du dog tage forskud på den herlige juletid og komme i vaskeægte julehumør.

SE og HØR udlodder nemlig i samarbejde med Tivoli 3x2 fribilletter til musicalen ELF samt gratis entré til jul i Tivoli. Og dét er altså garanti for at komme i vaskeægte julehumør.

Det eneste, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med 23. november.

Billetterne skal bruges følgende dag:  Torsdag 30. november 2017 kl. 19.30 og kan ikke ombyttes.

I billetterne er der også fri entré til jul i Tivoli.

De tre heldige vindere bliver kontaktet direkte og får billetterne tilsendt pr. mail. Husk derfor at oplyse din mail, når du deltager i denne konkurrence.

Om musicalen ELF:

En svær mission, ægte kærlighed og smittende musik er grundopskriften på et godt, hjertevarmt juleeventyr. ELF – The Musical byder på det hele og lidt til!

Måske har du, lige som millioner af andre verden over, set julefilmen Elf med Will Ferrell i hovedrollen? Nu bliver historien om forældreløse Brormand, der ved en fejl falder ned i Julemandens sæk som baby og vokser op på Grønland, til en eventyrlig julemusical i Tivolis Koncertsal.

Glæd dig til at opleve Christiane Schaumburg-Müller, Pelle Emil Hebsgaard, Tommy Kenter, Julie Steincke, Camilla Bendix, Niels Ellegaard og mange flere i Broadway- og West End-successen, der for første gang kan opleves uden for USA og UK. 

ELF - The Musical får gallapremiere den 23. november 2017 i Tivolis Koncertsal, og det er til denne gallapremiere, at du kan vinde billetter.

Julestemningen begynder allerede inden forestillingen - billetterne giver også adgang til Jul i Tivoli.

Denne musical er en forestilling for hele familien – også de yngste. Som bekendt er alle børn forskellige, men vi anbefaler forestillingen til børn fra 6 år.

Du kan læse endnu mere om musicalen og jul i Tivoli lige her.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close