Nyheder2. november 2017

Christiane Schaumburg-Müller: Nye juletraditioner med Constantin

Efter et år som forældre til Constantin er Christiane Schaumburg-Müller og L.O.C. godt i gang med at skabe deres egne juletraditioner.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/christiane_3.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

I butikkerne er julepynten fundet frem, og selv om der endnu er halvanden måned, til kalenderen viser december, er Christiane Schaumburg-Müller også i gang med at forberede sig.

– Jeg kommer ikke til at være så meget hjemme i julen, så jeg skal til at pynte op derhjemme, mens vi har prøver, fortæller 35-årige Christiane til SE og HØR.

Hun er nemlig med i Tivolis nye julemusical ”Elf”, som spiller hele december.

– Jeg er et kæmpe julemenneske. Selv mit bryllup var et julebryllup. Så jeg er julefan! jubler Christiane, som blev gift med sin L.O.C. den 22. december 2012.

For et julemenneske som Christiane Schaumburg-Müller er der ikke noget bedre sted at arbejde i julen end stemningsfyldte Tivoli.

– Vi har en tradition om, at vi er sammen med min familie den 23. december og ser ”Fars fede juleferie” – og vi har også set ”Elf”.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/christiane2.jpg
 Foto: Thomas laursen

Christiane skal spille sammen med Mikkel Lomborg, Tommy Kenter, Camilla Bendix, Pelle Emil Hebsgaard og Julie Steincke. (Foto: Thomas Laursen)

Jul med sønnen

Efter at hun sidste år blev mor til sønnen Constantin, er hun og Liam O’Connor på 38 år, begyndt at danne deres egne juletraditioner.

– Det er klart, at nu hvor vi har fået barn og er blevet en rigtig familie, får det en anden betydning at skabe traditioner. Vi skal for eksempel alle sammen ud at fælde et juletræ. Det gjorde vi også sidste år. Men der sov Constantin. I år er han blevet lidt ældre og kan forhåbentlig gå, lyder det.

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Læs hele interviewet med Christiane Schaumburg-Müller i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold