Nyheder17. november 2017

Årets julehit? Hør Burhan G og Frida Brygmanns julesang her

Burhan G og Frida Brygmann synger sammen titelnummeret til TV 2's julekalender "Tinkas juleeventyr". Hør nummeret her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/burhan_g_frida_brygmann_-_presse.jpg
 Foto: Copenhagen Records / Daniel Stjerne

Det er to ualmindeligt velsyngende stjerner, som TV 2 har sat i stævne til at synge titelnummeret til deres julekalender "Tinkas juleeventyr".

Burhan G og Frida Brygmann, der er Martin Brygmanns datter, synger sammen sangen "Tinka", der skal indlede årets TV-julekalender.

Lyt til sangen her - artiklen fortsætter under sangen.

- Jeg har altid haft lyst til at lave musik til TV, og så er det jo vildt fedt at lave musik til en julekalender, som samler folk hver aften i 24 dage, siger Burhan G til TV 2, og sangkollegaen Frida Brygmann er enig:

- Jeg elsker julekalender musik, og jeg har faktisk også sunget sange til julekalenderne "Jesus og Josefine" og "Jul i Valhal". Seerne kommer jo til at høre den så mange gange, så det er en rigtig dejlig følelse, fortæller hun til TV 2.

Burhan G medvirkede for nylig i TV 2s populære ”Toppen af poppen”.

Her åbnede han op for den dramatiske og svære periode i sit liv, hvor han blev forelsket i den gifte jetsetter Sarah Zobel, som han indledte en affære med.

Burhan G og Sarah Zobel blev stormende forelsket i hinanden i 2012 – mens Sarah Zobel stadig var gift med sin mand gennem 13 år, balletdanseren Alexander Kølpin.

Kærligheden mellem Burhan G og Sarah Zobel resulterede i en svær skilsmisse mellem jetsetteren og Alexander Kølpin, som desuden var far til hendes to børn.

På sidelinjen stod Burhan G – og det var en hård tid. Det fortalte den 34-årige sanger i det afsnit af ”Toppen af poppen”, hvor han var hovedperson.

- Der var rigtig meget ballade omkring den situation, altså, når der er sådan noget som skilsmisse og børn involveret, så bliver man lige pludselig en del af en film, man ikke vil være med i. Det var virkelig hårdt, fortalte Burhan G i ”Toppen af poppen” om dét at stå på sidelinjen i en svær skilsmissesag.

I galleriet nederst på siden kan du se årets julekalendere.

I forbindelse med det hele valgte Burhan G at sætte ord på sine tanker. Det blev til sangen ”Din For Evigt”, som netop handler om kæresten Sarah Zobel. I sangen fortæller han om ”Forbudte kys der bliver til kærtegn” – og ”Jeg kan prøve, men jeg kan ik´la vær. Og hvis jeg går og siger farvel. Så ved jeg du finder mig alligevel”.

Om den personlige sang forklarede Burhan G i et afsnit af ”Toppen af poppen”:

- Dén sang var ligesom sådan et skrig om hjælp. Det var min måde at tale til verden på, fordi jeg havde trukket mig fra det hele og havde ikke rigtig lyst til at være en del af det, men det var man jo.

Mens Burhan G ikke før har sat store ord på sin affære med Sarah Zobel, har jetsetkvinden før åbnet op om den svære tid.

Det gjorde hun i et interview med BT i oktober sidste år til BT:

- Det er dybt egoistisk at splitte en familie ad. Men jeg tror, at man nogle gange møder et menneske, man skal møde på et givent tidspunkt, kald det skæbne, eller hvad du vil. Det kan godt være, han eller hun kommer ind i ens liv på en lidt uheldig måde, men du er nødt til at have tillid til skæbnen. Vi vil gerne kontrollere alting, men nogle gange kaster livet brikkerne op i luften, når vi synes, vi har allermest kontrol over det. Vi kan ikke kontrollere alting.

Sarah Zobel og Burhan G blev forældre til sønnen Dallas 29. december 2015. I forvejen har Sarah Zobel børnene Roberta og Vincent, som hun har fra ægteskabet med Alexander Kølpin.

I galleriet kan du se årets julekalendere.

Årets julekalendere 2017

null

Sponsoreret indhold