Christianes søn fylder 1 år

Christiane Schaumburg-Müller har i dag været mor i et år, og det bliver fejret med manerer.

Christiane Schaumburg-Müller har i dag været mor i et år, og det bliver fejret med manerer.

Foto: All Over Press

Et barns første fødselsdag er altid noget helt specielt, og sådan forholder det sig også for Christiane Schaumburg-Müller og L.O.C. 
 
Kendisparrets søn Constantin fylder i dag, den 25. september, et år, og det blev i weekenden fejret til den helt store guldmedalje.
 
ChriChri-indehaveren viste på sin Instagram-profil, at hun havde bagt to flotte kager, og venner og familie var inviteret til fødselsdagsgilde med fin pynt, frugtfad og blå balloner.
 
 
Gaveregnen øste ikke kun udover fødselsdagsbarnet. Også hans mor blev begavet med en smuk ring fra Julie Wettergren. Den var prydet med diamanter og indgraveret med sønnens fødseldagsdato.
 
 
 
Et år forinden var hun nemlig blevet skilt fra L.O.C., men nu var parret altså blevet genforenede og ventede endda deres første barn sammen. 
 
- Om ikke så længe skal Liam og jeg nemlig være forældre til en sund og rask dreng. Noget som vi ikke kunne være mere lykkelig over, og som altid har været meningen for os. Jeg er i den syvende himmel og lykkeligere end nogensinde før, skrev den kommende mor på sin Instagram-profil, hvor hun havde lagt et billede op af en lille sparkedragt.
 
 
- De første fire måneder + af min graviditet var ikke nær så romantiske, som jeg havde fået fortalt af samtlige af mine veninder. Menuen stod på døgnkvalme og opkast op til 7 gange dagligt – konstant. En ”skøn” cocktail af influenza blandet med tømmermænd, skrev Christiane på sin blog chrichri.dk
 
Den 25. september kom parrets søn så til verden, og forinden havde Christiane afsløret, at han skulle hedde Constantin. Men der skulle gå hele to uger, før Christiane kunne vise sin guldklump frem på sociale medier
 
- Efter en "lille" hjemmelig diskussion om "retten til selv at vælge når det engang bliver aktuelt" har jeg fået gennemtrumfet et lille kompromis (nemlig et billede af guldklumpen der betyder alt -)))
For selvom verdens mest vidunderlige lille Constantin selvfølgelig selv skal have lov at bestemme om han vil drukne de sociale medier i selfies om et årti's tid, så må han altså lige leve med at have en stolt mor der en sjælden gang imellem ikke kan lad vær at vise sin smukke søn frem til hele verden, skrev Christiane til det første offentlige billede af lille Constantin.
 
 
Se flere billeder af parret i galleriet nedenunder.
 

Christiane og L.O.C.

 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close