Christiane afslører: Positiv graviditetstest gjorde mig angst

(Foto: All Over Press)

Om kort tid bliver Christiane Scahumburg-Müller og L.O.C. forældre til en lille søn – og de sidste ni måneder har den vordende mor forberedt – og ikke mindst glædet sig – til at byde den lille ny velkommen til verden.

Men graviditeten har dog ikke kun været en dans på roser. 34-årige Christiane har tidligere indrømmet, at hun har kæmpet en del med både kvalme og opkast – og nu fortæller hun også ærligt, at hun blev fyldt med angst, da hun stod med en positiv graviditetstest i hånden.

- Da jeg opdagede, at jeg var gravid, blev jeg virkelig lykkelig. En følelse af eurofori for gennem min krop. Dernæst var tanken: Kan det virkelig passe? noget, jeg har havde ønsket mig så længe, skriver Christiane ifølge Realityportalen.dk i magasinet ChriChri og uddyber:

– Men den positive test fulgte angsten. Hvad nu, hvis der ikke er hjertebanken? Er der overhovedet liv derinde? Skuffelsen kendte jeg kun alt for godt, så jeg satte ikke mine forventninger op. Jeg regnede med det værste, for at helgardere mig. Jeg frygtede at håbe. For hvad nu, hvis det ikke ville lykkedes?, lyder det spørgende fra Christiane ifølge Realityportalen.dk.

Heldigvis er graviditeten forløbet godt trods kvalme og ubehag – og om kort tid bliver Christiane og L.O.C. forældre til en lille søn. De kommende forældre ved allerede nu, hvad deres lille guldklump skal hedde.

Det afslørede Christiane på sin blog i midten af maj:

- Det er meget specielt, når man kender navnet på det lille væsen i mavsen. For os er han allerede en lille Constantin. Han kan ikke komme ud og ikke ligne en Constantin, for det er allerede hans navn. Hverken Liam eller jeg kender nogle, der hedder navnet, eller har nogen forudfattet association til det, så Hr. Baby er 100% navnet, skrev Christiane Schaumburg-Müller dengang på sin blog.

Se et stort galleri med Christiane og L.O.C. herunder:

Christiane Schaumburg-Müller 13092016

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close