Christiane er SÅ klar til at føde

I morgen har Christiane Schaumburg-Müller sidste arbejdsdag på kontoret, og så skal sidste hånd lægges på børneværelset.

I morgen har Christiane Schaumburg-Müller sidste arbejdsdag på kontoret, og så skal sidste hånd lægges på børneværelset.

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Christiane Schaumburg-Müller formelig strutter af graviditet, og nu er der ikke længe til, at hendes og L.O.C.'s første barn melder sin ankomst.

På et foto postet på Instagram mandag morgen kan man se Christianes velformede mave.

Du kan se opslaget på Instagram herunder:

Og det er tydeligt at se, at der ikke er længe til, at hun bliver mor for første gang.

Af opslaget fremgår det, at hun nu drosler helt ned på de udadvendte aktiviteter for at hellige sig moderskabet.

- Sidste "arbejdsdag" i morgen ... Eller lad mig hellere sige sidste kontor dag ... Der er stadig små opgaver, men de bliver lavet hjemmefra ... Men glæder mig sindsygt til bare at være hjemme og til projekt børneværelse resten af ugen... hjemme er tiltrængt - det er tungt nu - magter ikke mere ud, ikke mere socialt - vil bare være hjemme sorry - but true-), skriver Christiane.

Opslaget har afstedkommet et væld af positive kommentarer, og folk er meget imponerede over, hvor smukt Christiane bærer graviditeten.

- Men hvor er du bare smuk gravid! Du bærer det så flot. Nyd tiden og projekt baby-værelse, skriver en af hendes følgere.

En anden følger op.

- Du ser så toplækker ud smukke.

Christiane og L.O.C. blev egentlig skilt i 2015, men fandt sammen igen og efter at have meldt ud, at de skal være forældre har de købt en villa på Niels Andersens Vej i Gentofte få huse fra den villa, de boede i, mens de var gift.

Deres første barn bliver en søn, og han skal hedde Constantin.

Se dejligt galleri med Christianes gravide mave:

Christianes gravide mave

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close