Christiane: Jeg er ikke bange for at skulle føde

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Det varer ikke så længe før Christiane Schaumburg-Müller og Liam O’Connor kan byde velkommen til deres lille søn. En lille dreng, som Christiane allerede har afsløret, skal hedde Constantin.

Selvfølgelig har Christiane været i gang med forberedelser til den kommende fødsel. Det afslører hun på chrichri.dk.

- Jeg havde tidligt i min graviditet besluttet mig for at hyre en privat jordemoder til at komme hjem til os mht. fødselsforberedelserne – stille og roligt. (..) For mig handlede det om, at jeg gerne ville have en jordemoder, der kunne komme hjem privat, og som havde fokus kun på os og vores behov. Jeg søgte på nettet efter en privat jordemoder, der ydede den service at kunne give os en såkaldt ”fødselsforberedelsesundervisning”, skriver Christiane på chrichri.dk.

Det endte med, at Christiane hyrede en privat jordemoder, som har været en fin hjælp, og nu er de sidste forberedelser i gang:

- Men Sara kom altså hjem til os i sidste uge og var her i næsten 5 timer. Det var superhyggeligt. Hun lavede jordemoder-tjek på mig med alt hvad det indebærer: urin, blodtryk, mærke/røre, hjertelyd etc., og så gennemgik vi ellers alle senarier og alle fødslens faser.

- Vi gennem gik alle former for smertelindrende. som man kan få under en fødsel og mine tanker derom, skriver Christiane på hjemmesiden.

- Jeg er ikke så glad for nåle eller for at skulle have en nål ind i selve rygmarven for den sags skyld, så mit udgangspunkt er, at jeg meget meget gerne vil se, om ikke jeg kan undgå en epidural. (…) Derudover kommer en epidural aldrig alene. Får man den, siger man også ja tak til en masse andet medicin, fordi det netop stresser babys hjerte at få lagt sådan en, og det vil jeg jo selvsagt også gerne undgå. MEN hellig som jeg kan sidde og skrive dette, har jeg jo ingen anelse om, hvordan min fødsel bliver, eller hvor meget min krop kan klare mht. smerte etc.

- Som udgangspunk får jeg jo en fantastik fødsel, men hvis det ikke er tilfældet, så er der jo ingen diskussion: Så gør vi som jordemoderen anbefaler og lytter til dem, der forstand på fødsler, men vigtigst af alt så er jeg ikke bange for at skulle føde.

Læs alle Christiane Schaumburg-Müllers overvejelser HER:

Se flere billeder af Christiane her: 

Gravid Christiane Schaumburg-Müller til ELLE Style Awards 2016

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close