Nyheder16. september 2016

Sprængfarlig Christiane: Jeg føler mig komplet uduelig

Flytning og forestående fødsel tærer på den højgravide tv-vært Christiane Schaumburg-Müller.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/christiane-batavus-dm002120.jpg
 Foto: Dan Mariegaard)

Nogle gravide kvinder er kendte for deres rede-bygger-trang, mens babybulen vokser, men for højgravide Christiane Schaumburg-Müller har processen måtte vente trods kriblende naller.

Hun og rapperen L.O.C., der til stor overraskelse annoncerede graviditet og genfunden kærlighed i maj, er netop flyttet ind i deres nye hus, der skal danne rammen om den kommende trekløver.

Men den sprængfarlige tv-vært, der kan føde lille Constantin hvert øjeblik, det skal være, er mærket af både flytning og forestående fødsel.

- Jeg føler mig uduelig og total doven. I stedet for at ligge med fødderne oppe, stresser jeg maks. over de kasser, der stå ude i gangen, som jeg jo godt lige kunne flytte og pakke ud. Det er kommet meget bag på mig. Men den der bygge rede-trang, som man taler om, når man er gravid, har jeg ventet længe på, og NU vil jeg bare det hele på en gang!, skriver hun i et indlæg på sit online livsstilsunivers, chrichri.dk.

Samtidig har den højgravide danske stjerne taget 20 kilo på, og det sænker også tempoet med at få det sidste på plads, inden Constantin kommer til verden, fortæller hun videre.

Hun må hverken bære eller slæbe på jordemorens ordre, skriver Christiane Schaumburg-Müller, som da også tager hvil undervejs.

- Jeg må lade være at stresse over det og bare tage en dyb indånding og glæde mig over, at børneværelset faktisk er helt færdigt nu! Og her på falderebet må jeg lige indskyde, at det er blevet fantastisk, skriver hun i indlægget på chrichri.dk.

Læs hele indlægget her.

/ritzau/FOKUS

Christiane Schaumburg-Müller 13092016

Sponsoreret indhold