Christiane fanget i baby-helvede

Christiane Schaumburg-Müller.

Christiane Schaumburg-Müller.

Foto: Dan Mariegaard)

Undertegnede, der er far til to, føler med den kommende mor, Christiane Schaumburg-Müller.

For hun er netop nu fanget i det, man kan kalde 'baby-helvede'.

Det er, når alle mulige mennesker - både dem der er tæt på dig, og dem, du sjældent ser, føler trang til at give dig alverdens nok så velmenende råd om, hvordan du skal behandle din baby. Og det selv om du slet ikke har spurgt om råd.

Og selvfølgelig gør folk det i en god mening baseret på deres egne erfaringer, men lige på dette område vil langt de fleste forældre gerne have lov at gøre tingene på deres egen måde, når en lille ny melder sin ankomst.

Men da Christiane Schaumburg-Müller tirsdag postede et opslag på Instagram stak det helt af for hendes følgere.

Hun og L.O.C. er efterhånden helt klar til at modtage sønnen Constantin og har indrettet deres nyindkøbte villa på Niels Andersens Vej i Gentofte med henblik på den kommende familieforøgelse.

Da hun lagde et billede af husets puslerum ud på Instagram, skrev hun den følgende uskyldige tekst:

- Pusle-værelse alle skuffer er fyldte - skabet er proppet - der er købt vådservietter, bleer ja alt er klart til Hr. Baby og hans ankomst, skriver Christiane.

Og så kan det ellers nok være, at kommentarerne væltede ind.

- Jeg vil klart anbefale ikke at minimere brugen af vådservietter - for at de ikke mugner er der et stof i, som man kan udvikle allergi overfor. Det stof er også i en lang række andre produkter, eks maling, hvorfor det kan være temmelig invaliderende hvis man først har fået allergi, skriver en følger.
 
 
- Et godt råd herfra... Brug KUN vådservietter hvis du absolut ikke har andet. Engangsvaskeklude med vand er og bliver det bedste for babys numse, skriver en anden.
 
- Vand og stof vaskeklude er god stil, både for miljø og ikke mindst baby. Der er klam kemi i vådservietter, skriver en tredje følger.
 
Se stort galleri med Christiane: (artiklen fortsætter under galleriet)

Christiane Schaumburg-Müller 13092016

 
- Jeg vil anbefale vat- vat er blødt, billigt til at købe økologisk og meget nemt at anvende til ble-området. ( Denlillefinenyenumse) Skum/vådservietter er super fine til mange andre små redningsaktioner. MEN måske vat er en overset mulighed, skriver en fjerde følger.
 
Men der er også følgere, der opfordrer folk til at lade Christiane bestemme selv. 'Frk. Holmsgaard' er en af dem. Hun skriver:
 
- Hvor ser det hyggeligt ud Om hun vil bruge skumklude eller vådservietter er 100 % hendes valg. For nogle fungerer det bedst med vådservietter for andre er det skumklude. Lad nu hende selv danne en mening og erfaring hvad der fungerer bedst for hende.
 
Og Christiane er glad for, at 'frk. Holmsgaard' bryder ind i debatten med lidt fornuft og skriver direkte henvendt til 'frk. Holmsgaard':
 
- Jeg undrede mig også for har slet ik nævnt noget om hvordan jeg vil skifte ble. Nu er det hele blevet til en snak om vådservietter - men uanset hvad jeg bruger eller kommer til at bruge - mener jeg at det er godt at altid at have nogle våder servietter ved hånden når man har et barn om det så er til en selv eller barnet eller bilsædet eller hvad det kan ingen jo vide, skriver Christiane.
 
Se hele Christianes opslag og alle kommentarerne herunder:

Pusle-værelse alle skuffer er fyldte - skabet er proppet - der er købt vådservietter, bleer ja alt er klart til Hr.Baby og hans ankomst

Et billede slået op af Christiane Schaumburg-Müller (@christianesm) den

 
 
 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close