Christian fra ”Årgang 0”: Festlige sommerferieplaner

\

"Årgang 0" Christian Elhauge

(Foto: Thomas Laursen)

Voksenlivet har gjort sit indtog i Christian Elhauges liv.

Ikke kun fordi han nu har erhvervet sig et kørekort.

– Jeg kan godt mærke, at jeg er blevet ældre. Jeg laver nogle ting, som jeg ikke plejede at gøre. Jeg har altid spist med mine forældre nytårsaften, men i år spiste jeg med alle drengene, og vi holdt en fest bagefter.

– Jeg skal heller ikke på ferie med mine forældre i år. Vi er fire drenge og fire piger fra gymnasiet, som tager til Mallorca og bor i mine forældres hus, og så lejer vi en minibus dernede. Jeg er blevet 18 år til den tid, så jeg kan køre bil selv, jubler den 17-årige ”Årgang 0”-stjerne, da SE og HØR møder ham hjemme i familiens villa ved Marselisborgskovene i Aarhus – hvor han trods alt stadig har adresse.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Christian Elhauge fra \

I hjemmet i Aarhus er der et godt sammenhold mellem mor Tina, 50, far Mogens, 56, og lillebror Ludwig, 15. Storebror Oscar, 21, er flyttet hjemmefra og bor i Aarhus midtby med sin kæreste. (Foto: Camilla Hey/ TV 2)

For en måned siden bestod Christian køreprøven, men indtil han fylder 18 år til juni, foregår kørslen med forældrene på passagersædet.

– Jeg glæder mig til, at jeg kan køre selv, men det er stadig fedt, lyder det.

"Årgang 0"-Christian bestod dog ikke køreprøven i første hug. 

– Jeg bestod teori første gang, men så dumpede jeg min første køreprøve, da jeg skulle lave et venstresving og landede i den forkerte bane. Anden gang bestod jeg, fortæller den unge glade bilist.

Læs meget mere om Christian Elhauge i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu. 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close