Nyheder 12. januar 2018

Til salg i 462 dage: "Årgang 0”-familie kæmper med hussalg

Rachels forældre forsøger med næb og klør at komme af med deres hus i Aabenraa, men det går ikke helt efter planen. Deres 194 kvadratmeter store villa har således været til salg i over 460 dage
Foto: TV 2

Med en skøn udsigt til stranden og vandet – og med 194 kvadratmeter at bolte sig på – skulle man tro, at køberne stod i kø.

Men sådan er det bestemt ikke.

Rachels forældre Lars Ellebye og Theresia Treschow-Kühl har således mere end svært ved at komme af med deres store villa i Aabenraa, som de satte til salg for langt over et år siden.

Den 194 kvadratmeter store villa, der ligger tæt ved Sønder Strand i den sønderjyske by Aabenraa, har været til salg i 462 dage, og til trods for en prisjustering undervejs har den rette køber altså stadig ikke vist sig.

I dag er boligen udbudt til 4.200.000 koner, men da de tilbage i oktober 2016 satte huset til salg, lød udbudsprisen på 4.350.000 kroner.

- Huset præsenterer sig flot med rødt tegltag, smukke palævinduer og glatte facader, der blev malet med specialmaling i 2012. Det er et velisoleret hus, da både hulmurerne, kælderen og etageadskillelsen til førstesalen er isoleret. Indenfor venter hele 194 boligkvadratmeter samt en fuld kælder på 114 kvadratmeter, lyder det blandt andet i salgsopstillingen fra Nybolig.

”Årgang 0”-parret valgte at sætte deres hus til salg, efter Theresia Treschow-Kühl sagde ja til at blive præst for det danske mindretal i den lille by Tarp i Slesvig. Men huset har altså ikke fået nye ejere siden da.

Af boligsiden Boliga fremgår det, at ægteparret købte villaen på Gammel Flensborgvej tilbage i 2009 for samme pris, som de har nu udbudt huset til.

Du kan se villaen lige her.

Årgang 0 Rachel klar til Argentina

Sponsoreret indhold