Nyheder15. januar 2017

Charlotte Bøving: Ansætter hustruen

– Jeg har simpelthen købt Pernille fri fra sit job, så hun kan arbejde på deltid for mig, fortæller Charlotte Bøving til SE og HØR
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/charlotte-boeving.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Charlotte Bøving lever livet fuldt ud på trods af sin kræftdiagnose.

Ud over huskøb og lægepraksis har Bøving gang i et TV-projekt om organdonation med værtskollegaen Ibi Makienok, en selvbiografi samt en ny sæson af ”Lægen flytter ind”.

Den 50-årige TV-læge har dermed rigeligt at se til.

Og den tiltagende travlhed, som for alvor accelererede, efter at parret blev gift sidste sommer, truer dog ikke familielykken, for den sympatiske læge har fundet en løsning.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/charlotte-boeving-1.jpg
 Foto: Dan Mariegaard
Her skal vi bo! Egen skov, en grund på 15.000 kvadratmeter og 400 kvadratmeter bolig er opskriften på Charlotte og Pernille Bøvings drømmebolig, som ligger i Varde. (Foto: Dan Mariegaard)
https://imgix.seoghoer.dk/charlotte-boeving-3.jpg
 Foto: Dan Mariegaard
Julehyggen foregår stadig i Charlotte Bøvings gamle hjem, men næste år bliver højtiden formentlig fejret i de nye omgivelser (Foto: Dan Mariegaard)

– Jeg har simpelthen købt Pernille fri fra sit job, så hun kan arbejde på deltid for mig. Hun er dermed blevet min personlige assistent, så hun ordner mails, hunde, pakker bil og sørger for, at alt spiller. Jeg skal bare sætte mig ind i bilen, når vi tager på optagelse. Hun er bestået både som PA og som kone, lyder det med et smil fra Charlotte Bøving, som også gør status over livet som gift kvinde.

– Vi har ikke fortrudt. Vi er taknemmelige over, at vi fandt kærligheden igen på det tidspunkt, hvor jeg var allermest nede at ligge (da Charlotte fik konstateret kræft, red.). Og når Pernille kunne holde mig ud, da jeg var allermest sølle, så tror jeg også, hun kan holde mig ud, når jeg er allermest oppe. Det er et dejligt sted at være, siger Vardedoktoren.

Læs mere om Charlotte Bøving i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold