Charlotte Bøving: Jeg kunne være endt som narkoman

Charlotte Bøving.

Charlotte Bøving.

(Foto: Dan Mariegaard)

50-årige Charlotte Bøving, kendt fra ”Lægen flytter ind”, fik tæsk af sin far, da hun var lille.

I Charlotte Bøvings barndomshjem i Varde blev hun sammen med sin mor og bror nemlig terroriseret af en far, som hun ikke tøver med at kalde psykopat.

Ud over at være voldelig over for hele familien var faderen også kendt for at ”bolle alle damerne i byen”, og derfor blev Charlotte Bøving som barn mobbet i skolen og tilmed rullet i hundelort.

Denne sommer er det to år siden, at den sympatiske TV-læges fader døde på hospice, og det er bestemt ikke noget, Varde-doktoren begræder.

– Jeg har ikke savnet ham så meget som et splitsekund, siden han døde, fortæller Charlotte Bøving til SE og HØR og fortsætter:

- Jeg kunne være endt som stiknarkoman på Nørrebro med den her opvækst. Men jeg er heldigvis lidt velbegavet og har også fået noget med hjemmefra, siger hun. 

Charlotte Bøving har altid vidst, at hun ville være læge – præcis som sin voldelige far.
– Han har vist mig, hvad jeg ikke har lyst til at være, siger hun om faderen, som døde for to år siden, fortæller hun. (Foto: Dan Mariegaard)

Charlotte Bøving blev i 2016 diagnosticeret med kræft, men den altid optimistiske læge lever med sygdommen, og i første halvår af 2017 fyldte hun 50 og blev gift med kæresten Pernille Lok

Parret var ellers gået fra hinanden, men under Charlotte Bøvings sygdomsforløb fandt de sammen igen og blev enige om at gå op ad kirkegulvet sammen.

TV-lægen Charlotte Bøving blev lørdag den 27. maj 2017 gift med Pernille Lok i Ho Kirke i Jylland.

I foråret blev TV-lægen gift med Pernille Lok, som var en stor støtte, da Charlotte opdagede, at hun havde kræft (Foto: Dan Mariegaard).

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close