Charlotte Bøving efter ulykke: Styrtet ødelagde skulderen

Charlotte Bøving

Charlotte Bøving

(Foto: Dan Mariegaard)

Altid aktive Charlotte Bøving fik en slem forskrækkelse, da hun styrtede voldsomt på sin cykel og hamrede i jorden tidligere i år.

Dagen efter sit bryllup i maj kom hun galt af sted, og hun har i dag stadig men efter episoden, hvor hun fik både sene- og ledbåndsskader og et brud på kravebenet.

- Jeg får aldrig en skulder, som jeg havde før. Så klar er udmeldingen fra TV-lægen Charlotte Bøving, da SE og HØR mødte hende på den røde løber til premieren på Wallmans-showet ”Entourage”.

– Status er, at jeg kan rigtig meget op til cirka vandret – men over vandret er det ikke supergodt endnu. Der har jeg ødelagt pænt meget i min skulder, fortalte Charlotte Bøving, der forklarede, at hun stadig kan mange ting:

– Jeg kan mange ting, jeg skal bare ikke spille bold mere. Det er ligesom slut, lød det fra den 50-årige læge.   

På spørgsmålet om, hvordan hun har det med det, svarer Charlotte Bøving følgende:

– Jamen det er okay. Så fokuserer vi på alt det, vi kan, og ikke det, vi ikke kan, lød det optimistisk.

Artiklen fortsætter under billedet...

TV-lægen fulgtes til premiere
i Cirkusbygningen med sin
hustru Pernille Bøving og
vennen Dennis Knudsen.

TV-lægen Charlotte Bøving fulgtes til premiere i Cirkusbygningen med sin hustru Pernille Bøving og vennen Dennis Knudsen. (Foto: Thomas Laursen)

Charlotte Bøvings styrt:

Den bedste dag i mit liv, kalder den populære TV-læge, Charlotte Bøving, drømmebrylluppet på den jyske vestkyst, der fandt sted den 27. maj 2017.

Men dagen efter at den populære læge i strålende solskin havde sagt ja til Pernille Lok, gik det galt for den tidligere mestertriatlet.

– Vi nåede lige at have morgenmad med 55 gæster, og så tænkte jeg, at jeg ville cykle en tur, og et sted med helt løst grus skrider cyklen med 35 kilometer i timen, og jeg slår en kolbøtte ud over styret og rammer på skulderen og ryggen, fortalte den uheldige jernkvinde til SE og HØR.

Heldigvis havde Charlotte Bøving en veninde og en mobiltelefon med på den friske morgentur, da hun ikke selv var i stand til at komme hjem.

Et røntgenbillede afslører da også, at der er slået fem splinter af kravebenet, og at ledbåndet er ødelagt mellem skulderbladet og kravebenet.

– Armen er i slynge. Jeg er så forslået, at jeg næsten ikke kan stå på benene, og jeg er på godt med smertestillende piller, sagde den tapre læge, som fik konstateret kræft sidste år.

Samtidig er den forslåede Bøving dog glad for, at det ikke gik galt på selve bryllupsdagen, hvor hun cyklede i endnu mere udfordrende terræn.

– Der er ikke meget turbo over mig. Men det var godt, at det ikke skete dagen før, sagde hun med et smil. 

Du kan se billeder fra Charlotte Bøvings bryllup i det store galleri herunder:

Charlotte Bøving giftes med Pernille Lok 27. maj 2017 i Ho Kirke

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close