Cecilie Hother var tre måneder henne, da hun opdagede, hun var gravid

Cecilie Hother blev i juli 2016 mor til datteren Ellinor.

Cecilie Hother blev i juli 2016 mor til datteren Ellinor.

Foto: Dan Mariegaard

Hvis man er lidt skruk og forsøger på at blive gravid, så kan mange kvinder ikke vente med at tage en graviditetstest for at se, om der er gevinst eller ej. 

Men sådan var det ikke for TV-værten Cecilie Hother

Hother, der i dag fylder 40 år, afslører i podcasten "Helt Ærligt, Mor", at hun var næsten tre måneder henne, da hun opdagede, at hun ventede sig. 

- Jeg fandt rimelig sent ud af, at jeg var gravid. Jeg var faktisk næsten tre måneder henne, før jeg fandt ud af det, fortæller TV 2 Fri-værten i "Helt Ærligt, Mor". 

TV-værten afslører også, hvorfor der gik så lang tid, før hun opdagede, at hun var gravid:

- Jeg har PCO, en hormonsygdom, og det gør, at ens menstruation bliver lettere varierende, og netop derfor fandt jeg først sent ud af det, fortæller hun. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Billedet til venstre er fra september 2016, ca. tre måneder efter Ellinor blev født, mens billedet til højre er fra marts 2018. Foto: René Schütze og Dan Mariegaard

I podcasten, der handler om mors krop under og efter graviditet, fortæller Cecilie Hother også, at hun tog meget på, da hun var gravid med datteren Ellinor. 

- Da jeg fandt ud af, jeg var gravid, røg der en sikring inde i mit hoved, den der: "Stop! Jeg skal ikke spise søde sager", den forsvandt bare, fortæller Cecilie Hother. 

- Så jeg spiste, og jeg var fuldstændig ligeglad med, hvad jeg spiste, og hvor meget jeg spiste, og jeg har levet i en total naivitets-fødsels-bobbel eller præfødsels-graviditet-bobbel, fordi mine veninder gik og sagde, at man slet ikke kunne se det på mig, men da vægten passerede de +15 kg, så stoppede jeg med at gå på vægten. Jeg orkede ikke det der med, at jeg kun skulle tage 12 kg på. Der var der i hvert fald tre måneder tilbage af min graviditet, genkalder hun.  

- Når jeg ser billeder nu, så kan man godt se det på mig. Jeg tror, jeg har været oppe på de der 20-25 plus, afslører hun. 

TV-værten fortæller også, at hendes fødsel ikke endte som planlagt: 

- Jeg var i fødsel i tre dage og endte i akut kejsersnit. Det er faktisk nu, jeg egentlig har kunne snakke om det, for jeg synes, det var så voldsomt, fortæller Cecilie Hother. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close