Cecilie Hother

Cecilie Hother fortæller, at hun som helt ung oplevede en mand onanere foran hende.

Cecilie Hother fortæller, at hun som helt ung oplevede en mand onanere foran hende.

(Foto: All Over Press)

Hun blev først kendt som den altid smilende vejrpige på TV2, men hun tog Danmark med storm, da hun i 2010 vandt ”Vild med dans”...

Hun blev først kendt som den altid smilende vejrpige på TV2, men hun tog Danmark med storm, da hun i 2010 vandt ”Vild med dans” med partneren Mads Vad ...

Den storsmilende vejrpige med de svingende hofter. Cecilie Hother blev først kendt som den altid smilende vejrpige på TV2, men hun tog Danmark med storm, da hun i 2010 vandt ”Vild med dans” med partneren Mads Vad.

Cecilie Hother viste under ”Vild med dans” sin daværende kæreste Frederik Juel Jacobsen frem. Men forholdet brast kort efter programmets afslutning, og siden har den smilende vejrpige holdt sine solstråler for sig selv. Først i sommeren 2014 fandt Hother igen kærligheden, og viste ham frem på den røde løber. Den heldige herre er ingen ringere end IT-topchefen Thomas Gregers Honore.

Cecilie Hother er født i Hjørring, men flyttede i sin opvækst meget rundt, og endte i en lejlighed i København tæt på hendes arbejdsplads, som i 2015 var i ”Frihuset” på TV2 Fri.

Frem til 2012 var den blonde pige vejrvært på ”TV2 Vejret” og ”Go’ Morgen Danmark” på TV2. I 2012 havde Hother et kort hop til DR1, men allerede i 2013 var Cecilie Hother tilbage på TV2 på deres nye kanal TV2 Fri.

Udover at have titlen ”vejrpige”, så har Cecilie Hother også foreviget sig selv blandt stjernerne som succesfuld smykkedesigner. Smykkekollektionen hedder ”Blæst” og har inspiration fra naturens elementer.

Cecilie Hother
22. oktober 1978
43 år
Frederik Juel Jacobsen
Thomas Gregers Honore(It-Topchef)
Vejrvært på ”TV2 Vejret”, ”Frihuset” og deltager i ”Vild med dans”. Derudover ejer af smykkefirma.

Find din favorit kendis her:

Close