Nyheder8. marts 2018

Cecilie Hothers vilde vægttab

Kiloene er raslet af TV 2 Fri-værten, efter hun i juli 2016 fødte sin datter
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20180307_dm_luksusarrangement_pa_dangleterre_005.jpeg
 Foto: Dan Mariegaard

Hvis du synes, Cecilie Hother syner slankere på din TV-skærm, så er det ikke dig, den er gal med.

Den 39-årige TV 2 Fri-vært, der hver torsdag kan ses i programmet "En have i gave", har nemlig tabt sig mere end forventet, efter hun i juli 2016 fødte datteren Ellinor.

- Ja, der er røget en del kilo, men der er stadig noget at holde af, fortæller Cecilie Hother til BILLED-BLADET.

- Jeg har tabt mig omkring seks kilo fra min normalvægt, fordi jeg blev ved med at tabe mig efter graviditeten, forklarer TV 2-værten til BILLED-BLADET.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/cecilie-hother-16-18.jpg
 Foto: René Schütze, Dan Mariegaard

Billedet til venstre er fra september 2016, ca. tre måneder efter Ellinor blev født, mens billedet til højre er fra marts 2018. Foto: René Schütze og Dan Mariegaard

TV-værten tilføjer, at hun ikke har gjort noget specielt for at tabe sig, og at hun heller ikke har planer om at tabe sig yderligere.

Artiklen fortsætter under billedet.

Cecilie Hother til dette års TV GULD den 2. marts.

Cecilie Hother har tidligere afsløret, at hun lider af hormonforstyrrelsen PCO.

Hormonforstyrrelsen gør, at nogle kvinder oplever skægvækst, og Hother måtte til til skraber og barberskum for at komme den uønskede behåring til livs.

- Jeg får næsten tårer i øjnene ved bare at sige det højt, men sådan gjorde jeg i mange år. Det rører bare så meget ved ens selvværd, at man slet ikke forstår det. Der er ikke noget bedre og mere maskulint end en mand, der står med barberskum i ansigtet og barberer sig. Det er det mest maskuline for mig, ever, og derfor har jeg selv nu svært ved at være åben omkring, at jeg selv begyndte mine morgener på samme måde, sagde Cecilie Hother i et ærligt interview med Alt for Damerne.

Sponsoreret indhold