Nyheder19. oktober 2017

Friet til på fiskekutter: Cecilie Hother skal giftes

Cecilie Hother skal giftes med Thomas Honoré, som hun har været sammen med siden 2014
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/17_56.jpg
 (Foto: All Over)

TV2-værten Cecilie Hother skal giftes.

Det afslører hun her til formiddag på sin Instagram.

- Jeg kommer aldrig til at glemme lørdag den 14. okt. Det handlede om Skagen, en fiskekutter, en ring og et ja, skriver hun til billedet, hvor man kan se den smukke ring.

Artiklen fortsætter efter billedet

På sin blog fortæller Cecilie mere om, hvordan dagen foregik, da Thomas Honoré valgte at gå på knæ for hende.

- Det var egentlig bare sådan en familietur. Thomas havde nogle møder i jylland og så kunne Ellinor og jeg tage med, og så kunne vi alle fortsætte vores tur mod Nordjylland efter endt arbejdsuge, skriver Cecilie på bloggen.

Men så havde Thomas en overraskelse i ærmet.

- Thomas fortæller at han har en lille overraskelse. Jeg tænkte ikke videre over det. Det var ikke mere en 3 uger siden at jeg lavede en overraskelsesdag til Thomas, så nu var det vel min tur, skriver Cecilie.

Overraskelsen er så, at parret skal ud at sejle på fiskekutteren "Oke", som har en helt speciel plads i Cecilies hjerte. Den har hun nemlig sejlet rundt på, da hun var yngre, så hun har masser af minder fra båden.

- Og her midt i alle minderne, sørger Thomas for at jeg vender tilbage til nutiden og skaber et nyt uforglemmeligt minde. For her fri’er Thomas til mig, i stævnen på ”Oke” i vind og saltvand , og her på dækket at en gammel fiskekutter siger jeg selvfølgelig JA til manden i mit liv, skriver Cecilie.

Cecilie Hother og Thomas Honoré har været sammen siden 2014. Sidste år fik parret deres første barn sammen, en lille pige, der hedder Ellinor.

Du kan se flere billeder af Cecilie Hother i galleriet herunder

Søde Cecilie Hother

Sponsoreret indhold