Caroline Fleming: Jeg var nær ved at dø

Caroline Fleming fortæller om drama i familien.

Caroline Fleming fortæller om drama i familien.

(Foto: Thomas Laursen)

Nu kommer sandheden om baronessen endelig frem.

Caroline Flemings liv har ikke altid været en dans på roser. Til trods for at hendes liv ofte fremstår glamourøst og rigt, har nedture i den grad præget hendes liv. 

Da nu 42-årige Caroline i december 2010 nedkom med sin og Nicklas Bendtners søn Nicholas, var hun slidt op på alle fronter.

– Tiden omkring fødslen var meget kaotisk, presset voksede, og jeg var ikke på talefod med hverken Rory eller min far – faktisk var vi lidt i krig, siger Caroline til magasinet IN.

Artiklen fortsætter under billedet ...

TV-baronessen er covergirl på magasinet IN, der udkom den 12. juli. (Foto: All Over Press)

Det var sagen om Valdemars Slot, der nagede TV-baronessen, mens hun skulle føde ved kejsersnit på The Portland Hospital i London.

– Aftenen før jeg fødte Nicholas, gav jeg efter for presset. Klokken 20 om aftenen underskrev jeg derfor en stor stak dokumenter, og næste dag fødte jeg Nicholas. Den aften gav jeg alt, jeg ejede, væk, og jeg skrev under på, at jeg ikke nogensinde vil komme til Rory med økonomiske krav, fortæller hun i interviewet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Caroline Fleming og Rory Fleming

Da alt var godt med Rory Fleming inden skilsmissen i 2008. (Foto: Claus Poulsen)

Kæmpede for livet

Samtidig med at Caroline gav alt væk, kæmpede hun for livet i forbindelse med fødslen.

– De næste ti dage var jeg nær ved at dø. I de ti dage efter fødslen var min tilstand kritisk, fordi jeg fik blodstyrtning, tre timer efter jeg fødte Nico (Nicholas, red.). Efter fem dage gik mit ar op, efter jeg kun havde været hjemme i to timer, så kom jeg tilbage på hospitalet, hvor lægen sagde: ”Vi kan booke dig ind til fuld narkose, eller du kan få de sting nu”, siger hun til IN.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Caroline Fleming og Nicholas

Ingen er i tvivl om, at det er Nicklas Bendtner, der er syvårige Nicholas’ far. (Foto: Thomas Laursen)

I lyset af de problemer havde Caroline brug for at mærke en anden smerte. Derfor bad hun lægen om at sy stingene uden narkose, lyder det i interviewet med IN.

SE og HØR var med i døgnet op til fødslen i 2010. Se de eksklusive billeder i galleriet herunder:

Galleri: Alt om baronessens fødsel

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close